Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Advertisements

Plaatje vrienden op een bank
Modern sprookje Kikkerkoning.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
JOUW RELIGIE HEEFT GEEN ENKEL BELANG
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
De oude tijd Muziek: Beautiful Dreamer - Floyd Cramer Ensemble Foto’s: Hans Meerbeek Creatie: Florian Bernard Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 04/2010.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
Beelden storm.
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Hij is de opstanding en het leven, dat bewees Jezus door Lazarus, die al drie dagen in het graf had gelegen op te wekken uit de dood.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Een waar verhaal dat tot nadenken stemt … Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 04/2009.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Listige minnaars in de liefde
Anne-Frank.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
EEN VERRASSING KRIJGEN
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Wie is de baas?.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Ken je me niet meer?.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
GOD LEREN KENNEN WIE IS GOD? Jakob bij Pniël.
DE CLANDESTIENE ZWARTE CHIRURG
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
V.E.G.O.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
De stem van God 2x Jozef: -Mattheus 2 vers Genesis 45 vers 1-7.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Voornaamwoorden Enkele opmerkingen over. Enkele opmerkingen over het en dat Voorlopig subject De Coolsingel, het/dat is een brede straat. De Coolsingel,
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
De koning van de kikkers
Paulus en Israël Romeinen 9-11.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Dit is liefde, Vincent (het effect van genade) 1.
En terwijl hij onderweg was, gebeurde het dat hij dicht bij Damascus kwam …
1Korinthiërs 11: 29 Want wie op onwaardige wijze eet en drinkt, die eet en drinkt zichzelf een oordeel, omdat hij het lichaam van de Heere niet onderscheidt.
‘Mixed up piles’.
Strijdmakkers « En Hij stelde er twaalf aan, opdat zij met Hem zouden zijn en opdat Hij hen zou uitzenden om te prediken. » (Marcus 3: 14)
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Transcript van de presentatie:

Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010 HET GEHEIM VAN DE AJUIN Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010

In 1919, het jaar waarin de GRIEP 40 miljoen mensen doodde, bezocht een dokter talrijke boeren om te zien of hij hen kon helpen met hun strijd tegen de griep. Veel boeren en hun familieleden hadden de griep gekregen en velen onder hen waren eraan gestorven.

De boer kwam op een boerderij waar iedereen tot zijn grote verrassing in perfecte gezondheid verkeerde. Toen hij hen vroeg wat ze anders deden dan de anderen zei de boerin dat ze in elke kamer van het huis een niet gepelde ajuin in een bord had gelegd.

Ze gaf hem een van de ajuinen. De dokter geloofde haar niet. Hij vroeg of hij een van de ajuinen kon krijgen die ze had gebruikt. Die wilde hij onder de microscoop onderzoeken. Ze gaf hem een van de ajuinen. De dokter vond in de ajuin het griepvirus. De ajuin had naar alle waarschijnlijkheid het virus geabsorbeerd, waardoor het gezin gezond was gebleven.

Ik heb een gelijkaardig verhaal gehoord bij mijn kapster Ik heb een gelijkaardig verhaal gehoord bij mijn kapster. Enkele jaren voordien hadden klanten van haar de griep gekregen en ze waren allemaal ziek geworden. Het daaropvolgende jaar zette de kapster meerdere borden met niet gepelde ajuinen in haar salon en tot haar grote verwondering werd niemand van haar behandelde klanten ziek.

Ik heb deze informatie aan een vriendin in OREGON (VS) gestuurd Ik heb deze informatie aan een vriendin in OREGON (VS) gestuurd. We werken regelmatig samen op het vlak van gezondheid. Ze vertelde mij een interessante ervaring met ajuinen.

Ik kende het verhaal over de boeren niet, maar ik kreeg een longontsteking die me erg ziek maakte. Ik had een artikel gelezen waarin stond dat men de twee uiteinden van een ajuin moet afsnijden, er met een vork in prikken en hem de ganse nacht op een bord bij de zieke leggen. Verder stond er dat de ajuin ‘s morgens zwart was geworden door de microben. Ik heb dat gedaan. De ajuin was ‘s anderendaags in een erbarmelijke staat en IK VOELDE ME VEEL BETER!!!

In dat artikel stond ook dat vroeger in de kamers geplaatste ajuinen en look de mensen hadden beschermd tegen de zwarte pest. Beide hebben krachtige antibacteriële en antiseptische eigenschappen.

De moraal van dit verhaal: koop enkele ajuinen, leg ze overal in huis in borden zonder ze te pellen. Leg er ook een of twee op uw werkplek als u in een kantoor werkt. Wij hebben dat niet gedaan en de griep gekregen!

Het proberen kost niet veel! Slechts voor 1 euro ajuinen kopen!!! De ajuinen zullen ervoor zorgen dat u en uw naasten niet ziek worden. En als u toch de griep krijgt zal hij minder hevig zijn... Het proberen kost niet veel! Slechts voor 1 euro ajuinen kopen!!!

Een gezondheidsmedicijn voor de ganse familie...

Aan allen nog een prettige dag! STUUR DEZE INFORMATIE DOOR!