Wereldboom evenementenkaart

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loopbaanbegeleiding in het groene onderwijs
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Samen ouder worden in en rondom De Bron 10 oktober 2013 Werkconferentie.
Rijdend op een paard hoeft een handicap, geen beperking te zijn. Het geeft een gevoel van vrijheid, je bouwt een band op met het paard. Het geeft je een.
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
Gratis computerinitiatie in uw buurt BLMvzw Digidak | Evence Coppéelaan 91| 3600 Genk blmgenk.be | |
Wat is een Groene Kerk? Werk maken van duurzaamheid en zorg voor de schepping. Beloven om elk jaar een nieuwe ‘groene’ stap zetten. Ervaringen delen en.
Introductiebijeenkomst
Workshop ter voorbereiding van de 2 e Beursvloer IJmond Noord 15 november 2012.
 Bond KBO  jul-14 Workshop Focus op VVE: scholen en gemeenten samen aan de slag LEA congres 5 november 2008 Presentatie: Ron Davids.
Informatieavond.
Steunpunt opvoedingsondersteuning. 2 Opvoedingsondersteuning -Inleiding -Iedereen heeft wel eens opvoedingsvragen -Ouders -Werkveld -Opvoedingsondersteuning.
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Vmbo Helicon Eindhoven
Waarom is Jezus aan het kruis gestorven?!
Instructies Internationale CNSJ Verkooptool - Inleiding Ontwikkeld voor markten buiten Europa Content vertaald in het Engels Online verkoop van losse festival.
Vijf-gelijke-dagen model
Leer mee met Greet Magneet !
INFOSESSIE STAGE & STAGEREGISTRATIE
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
Nieuw in LIPS VLUG 2 26 juni 2006 Kristof Brams. Overzicht Vernieuwde editor Printervriendelijke pagina Statistieken Variabele fontgrootte Grootte van.
ARVEVO Recreanten 3.
PLATO™-Intensief- Leadership
Stichting Jeugdwerk Pottenberg.
W IJKFEEST 2012 Het supergezelligste feest van Keijzershof.
CKZ workshop Privacyrichtlijnen t.b.v. CQI metingen.
Met de steun van Welkom. Inhoud 1.Korte voorstelling Ecolife 2.Ecodriving workshops 3.Ecodriving op evenementen 4.Stand van zaken 5.Toekomstperspectief.
Workshop ‘Is er een toekomstige rol voor verkoopvrijwilligers’ 25 mei 2013.
Meer maatwerk door vernieuw(end) teamwerk ‘t Heibosch
H2 Lineaire Verbanden.
Invoering van HGW en het werken met groepsplannen
Excel Oplossingen MAATWERK voor alle diensten en organisaties die betaalbare oplossingen zoeken voor hun administratieve afhandeling.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
19 augustus 2014 Nu en in de toekomst Samen uw woonwensen realiseren.
Ouderavond donderdag 12 juni Programma ouderavond Welkom Toelichting op het proces Praktische zaken Ondersteuning Afsluiting.
Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.
Engagementen voor onze vormelingen in St.Bavo Boechout… waarom? Kinderen laten kennis maken met parochie als brede samenleving. Vrijwilligerswerk is basis.
Gelijkwaardige formules
Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.
INDEX DUBAI 18-21/05/2015 Voorstelling paviljoenen.
Signaal: significant voor de professionele hulpverlener.
Met trots presenteren wij: Naschoolse activiteiten.
Workshop sponsoring Delft voor Elkaar
 Een plaats waar ze terecht kunnen met zorgen omtrent de opvoeding van hun kinderen, maar ook over anderen thema’s die hen bezig houden (werk zoeken,
“Slootje springen, een vuurtje stoken of fruit plukken van de boom… Veel kinderen hebben dat nog nooit gedaan! Is het belangrijk om te doen? Ja! Want.
Solliciteren: wat wil ik?
Loskuil -27 º º 38 S. Klue(Mr) Box 36, Bothaville 9660 Fb: Laerskool Loskuil.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Experiment 2: Museumbezoek in schoolverband. Vooraf Dit receptenboek is bedoeld voor musea die de resultaten van de experimenten willen toepassen in de.
Alle kinderen mogen meedoen!. “Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor kinderen kan dit betekenen dat er onvoldoende geld.
Opening Crossfit Vincent Jasper Thomas. Inhoud Wat is crossfit Debriefing Missie Visie Doelgroep Concurrentie analyse ( omgeving) SMART 4p’s Promotie.
De nieuwe studente krijgen in hun opleiding te maken met keuzedelen. Hoe ziet het keuzeproces van de student eruit? Wat zijn belangrijke momenten in het.
De sector “zorgboerderij” GESCHIEDENIS, CIJFERS EN TOEKOMST.
Peuterspeelzaal De Woezel Een kleine partner met een grote visie. Of hoe klein duimpje het hart wil laten kloppen………………….
Waar gaan we heen met het weidevogelbeheer De Groene Motor 06 november 2014 “de Zwaan” Berkenwoude Ron van Wetten.
Brede School Ursem 2014 Visie Bevorderen van de ontwikkeling kinderen 0-12 jaar Samen sterker Efficiënt inzetten van ruimten Versterken voorzieningenniveau.
28 maart 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
 Branding Kanoen  Team- en FunBuilding  Kids & Fun  Boeren Beach Golf  Alkmaar te kano.
Vlaamse NME-dag Natuur- en milieueducatie (NME) in Vlaanderen: een druppel op een hete planeet? Brussel, 20 oktober 2009.
17 november 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit, unit onderbouw slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
-organiseren van eetfestijnen -evenementen voor derden
Proces Opnames analyse
24 Juni de editie Bilderdijk Trofee INFORMATIE
23 Juni ste editie Knuvers Cup INFORMATIE
30 Juni de editie Langstraat Bokaal INFORMATIE
De WAKOSTA?! – APP De wegwijzer in jouw budget.
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Transcript van de presentatie:

Wereldboom evenementenkaart Bomen oeroud laten worden als groen hart van een gemeenschap Vanuit bovenstaande missie, wil Wereldboom zich beschikbaar stellen om op evenementen kinderen en volwassenen full contact te laten maken met bomen. Daarvoor bieden we een aantal opties zoals een stoere klim, ludieke educatie of handvaardigheden met een tak van de boom om uiteindelijk een mooi bewerkt medaillon als gift van de boom mee naar huis te nemen.

Wereldboom evenementenkaart DOEL Deze evenementenkaart is bedoeld als een aanbod vanuit Wereldboom om op evenementen aanwezig te zijn met verschillende programma’s. Met dit document hebt u als het ware een menukaart in de hand waaruit u kan kiezen om Stichting Wereldboom in te huren om op een bepaalde manier op een evenement aanwezig te zijn. Wereldboom heeft enkele goed afgelijnde formules uitgewerkt om voor u het aanbod, de keuze, het kostenplaatje en de organisatie overzichtelijk te maken. Contacteer ons via de gegevens op de laatste pagina als u uw keuze gemaakt heeft of meer informatie wenst.

Activiteitenlijst “a la carte” Wereldboommobiel: apart rijdend mobiel verkoop- en informatiepunt met 3 functies: (operationeel begin 2014, tot die tijd installeren we de Wereldboomtent) verkooppunt van de Wereldboom merchandise (cadeauwinkeltje) en verspreiden van kennis en informatie rond Stichting Wereldboom Kinderen en volwassenen op een leerrijke manier de waarde van oude bomen laten ervaren Ondersteuning van andere activiteiten Inzet in het evenement is gratis, het winkeltje is op zich aantrekkelijk genoeg en kan door de verkoop van leuke Wereldboomcadeautjes normaal gezien de eigen kosten dekken. Aanwezigheid van het winkeltje is door zijn uitstraling een surplus voor het evenement; gezellige drukte is onze brandstof. Het evenement profiteert van het feit dat er op een ludieke manier educatieve informatie rond oude bomen wordt verstrekt. Wereldboom profiteert van de opbrengsten van de verkoop en de naamsbekendheid. De Wereldboommobiel is een ideale ondersteuning voor een andere activiteit zoals bvb het maken van Wereldboommedaillons en kan als centraal punt dienen voor het “Wereldboom-universum”* indien er vele activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden Mogelijkheid tot koffie en theevoorziening voor vrijwilligers andere activiteiten. GRATIS *Met het Wereldboom-universum bedoelen we het Wereldboomfestivalletje binnen het ruimere festival.

Kinderklimactiviteiten: Onder professionele begeleiding en met CE-gekeurde materialen. Lollyboom: kinderen klimmen gezekerd van op de grond naar top van een boompje, alwaar een lolly hen te wachten hangt. Heel leuk, ook voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar, de eerste boomklimervaring wordt beloond met een lekkere lolly. Capaciteit: 15 kinderen per uur 380 euro per dag Tokkelbaan: kinderen klimmen gezekerd naar boven en worden daar aan katrol gezekerd en glijden van een touw de boom uit richting een andere boom. Met een lichaam vol pompende adrenaline en zinderende pret worden ze op het eind gecontroleerd afgeremd voor een veilige landing. 600 euro per dag Reuzenschommel : kinderen springen van op een plateau aan een touw onder een tak de leegte in en worden aan dat touw rondgeschommeld. Tussen kroon en stam gaan ze enkele keren spectaculair op en neer en zijn hun laatste kermis zo vergeten. Capaciteit: 20 kinderen per uur 450 euro per dag *capaciteiten zijn gemiddeld en kunnen sterk verhoogd worden mits een andere bezetting en dus ook aangepaste prijzen. Contacteer ons voor een aanpassing op maat van uw evenement.

Workshops Onder professionele begeleiding. Van gesnoeide takken schijfjes maken : gesnoeide takken van de klimboom (of toekomstige Wereldboom) worden in schijfjes gezaagd en de kinderen kunnen er onder begeleiding een wereldboommedaillon van maken en als decoratie/herinnering mee naar huis nemen. capaciteit: 20 medaillons per uur met 2 begeleiders. 260 euro per dag Pizza voor de boom plus wens begraven: de kinderen boren een voedingskoker en geven hoogwaardige compost (voeding) voor de boom en mogen in ruil een wens begraven die de boom zal opeten en doen uitkomen !!! Gratis groeiplaatsverbetering!!! Capaciteit: 25 kinderen per uur 360 euro per dag Boomonderzoek/boombeleving en bomige educatie. Wereldboom voorziet alle benodigdheden. Prijs op aanvraag *capaciteiten zijn gemiddeld en kunnen sterk verhoogd worden mits een andere bezetting en dus ook aangepaste prijzen. Contacteer ons voor een aanpassing op maat van uw evenement.

Animaties Boomtoneel: Dans, muziek en acrobatie in de boom Wereldboom voorziet alle benodigdheden. Prijs op aanvraag Kinderschmink: schminkstand waar kinderen in een (boom)wezentje worden omgetoverd 280 euro per dag Bomenverhalenverteller: onze diepgewortelde bomenverhalende verteller komt kronkelige avonturen vergroeien in een humusrijke setting op vier verschillende momenten. Een verhaal duurt ongeveer 45 min en er zijn 4 vertelsessies en 2 verschillende verhalen Voor alle animaties geldt dat Wereldboom met het Wereldboommobiel op het evenement aanwezig is ter ondersteuning.

Scholen of groepen kinderen Ochtendprogramma met vooraf 30 min presentatie in de binnen- of buitenklas* Wereldboomactiviteit met roulatiesysteem: Bijvoorbeeld 90 kinderen verdeeld in 3 groepen: Blok 1: 60 min zaai- en zomerbloemen zaaien rond de Wereldboom met de Boer (plus drinkpauze). Blok 2: 60 min Pizza voor de Boom en Wens begraven Blok 3: 60 min Bomen en struiken herkennen en Amerikaanse Vogelkers trekken, uitsteken en wortels hakken Dit ochtendblok kan op maat uitgebreid worden naar een 2e dagdeel met boombelevings- en klimactiviteiten en het maken van medaillons. Het programma is voor grotere of kleinere groepen op maat aan te passen. Voorbeeld Middagprogramma: 60 min Boomonderzoek\Boombeleving: een boeiend onderzoek vanaf de worteltipjes diep onder de grond nabij het grondwater tot het twijgje met knoppen hoog in de boomtop 60 min klimactiviteiten: combinatie op maat van Tokkelbaan, Lollyboom en Reuzenschommel 60 min medaillonnekes maken: de gesnoeide tak van de klimboom wordt in een mooi medaillon omgetoverd en als boomcadeau mee huiswaarts genomen Bekijk zeker de inspirerende foto’s van vorige scholendagen op onze website www.wereldboom.org Prijzen op aanvraag en afhankelijk van groepsgrootte en formule. *Waarom wordt voor de gelegenheid geen buitenklas ingericht, die later in het schooljaar bij aangenaam weer ook gebruikt kan worden?

Evenementen Formules Om u enigszins te helpen bij uw keuze en om voor Wereldboom het aanbod te stroomlijnen, bieden we enkele formules aan die een klein prijsvoordeel inhouden en makkelijk werkbaar zijn: Speelboommenu: kinderklimanimatie met 3 klimactiviteiten (lollyboom, tokkelbaan en reuzenschommel), 2 workshops en de Wereldboommobiel. 1950 euro Boomwens en pizzamenu: Wereldboommobiel met workshop “pizza voor de boom en boomwens”. 320 euro Boommobiel menu: werldboommobiel met workshop “van gesnoeide takken schijfjes maken”. 220euro Vraag bij uw Wereldboom contactpersoon om raad mbt tot eventuele subsidie- of sponsormogelijkheden!!!

Voor meer informatie, advies, steun of begeleiding bij het realiseren van een Wereldboom of voor het opluisteren van een evenement door het Wereldboomteam kan u steeds terecht bij: info@wereldboom.org 0031 (0) 416 355 150 (Ton Stokwielder, Boomtechnisch Adviseur)