Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Advertisements

IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Pluimpje gaat naar de zee
Tosca Menten Inleiding Wie is Tosca Menten. De boeken.
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
Groep 5/6 De duiven. Dit is ons dagprogramma We beginnen de dag met lezen.
O.B.S. De Brink 8M PowerPointpresentatie IKL. Hier zijn we al hard aan het werken.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Luna.
Anne-Frank.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Op 17 november gingen we lootjes trekken. Ik had op het lootje geschreven dat ik een legoauto wilde. Jasper.
Welkom.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Annie M.G. Schmidt.
IKL project door: Kiki Pappers
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Godsdienst 1 1.
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
Achtste-groepers huilen niet.
Opa Door Danny, Maarten, Chloë en Elke Les 3.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Glow.
De zoon van de souk door Bilal.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dit digitale prentenboek staat op
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
Wolvecamp tentoonstelling
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Een weekje Zwolle… Een presentatie over de uitwisseling tussen: Thorbecke scholen gemeenschap & Het Sint-Lodewijks College.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
JUSTIN BIEBER.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
It-biografie. Denise Meijer 3k.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
- Het circus kwam in de stad en veel mensen kochten een kaartje om de voorstelling te zien.
Hoi wij zijn Sarah en Vlada.
Groep 5a. Hallo allemaal, wij hebben verkeer gedaan op het schoolplein. Mama linda,angela en yvon hebben alle spullen klaar gezet. En de moeders hebben.
Hoogteklassen ’14 Tot ’14. Domein Verkenning Na het uitpakken en het eten gingen we op verkenning.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Pater Damiaan Door Valerie.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
klaskrant LG 4 De bosbreinen
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Bibliotheek. Wij zijn naar de presentatie van Tosca Menten geweest. Wij zijn met groep 7 naar een presentatie van Tosca Menten geweest. Het was heel leuk.
Lesplanning Eerste 5 minuten: maak de opdracht die je op papier gekregen hebt (leestekens invullen) Daarna: theorie en opdracht bespreken Opdrachten maken.
Semantisatieverhaal: Ik had dit weekend een verrassingsfeestje voor een vriendin. Mijn vriendin mocht beslist niet weten dat ze een feestje kreeg. Beslist.
Het was heel leuk in de bus naar de N34
Transcript van de presentatie:

Hoe het was op woensdag 16 januari 2013. Tosca Menten Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.

Toen we aankwamen. Het was heel rustig en stil. Iedereen was stil aan het wachten. Eindelijk mochten we naar boven. We moesten 2 trappen op naar boven en toen waren we er. Het was heel spannend. We mochten eerst even wat drinken en eten. En toen kwam TOSCA.

Toen TOSCA er was. Ik vond het heel leuk toen TOSCA over haarzelf ging vertellen. Zoals: wat haar eerste boek is en wanneer ze die geschreven had. Toen mochten we zelf wat aan TOSCA vragen. Daarna kregen we allemaal een shirt met streepjes ik vind het een heel leuk shirt. En we kregen ook nog een koffertje.

Deze boeken heb ik gekregen.

Dit zijn alle ambassadeurs van TOSCA Bibi Jasper Daan Britt Eva Kim Rosan ( ik ) Noah Max Anna-lin