Handleiding Prodas-app

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
De Altijd meteen aan de slag
onze nieuwe website.
Ouderportaal Een nieuwe manier van ouderbetrokkenheid. Korte informatie wat u van ons ouderportaal mag verwachten.
Invullen e-profiel Ga naar
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
1 Training Content manager deel Agenda  Leerdoelen van vandaag  Introductie internetsite –Rolverdeling nu en in de toekomst –Opbouw van de site.
-140 tekens berichten sturen -Je deelt deze berichten met je volgers -Deze berichten heten een ‘Tweet’ -Volgers zijn twitteraars die zich hebben aangemeld.
Werkwijze bestelling Ga naar de foto’s door te klikken op galerij.
Instructie eBook Pack via ELO.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Waarom het ouderportaal?
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
?.
Magister voor ouders.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Instructie inloggen docent via Entree. Licentie bestellen Heeft u nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? U kunt uw licentie bestellen.
Kennisdelen en samenwerken via GGD Kennisnet.. Hoe het begon… Eerste GGD Kennisnet in 2001 Doel: platform voor professionals die bij GGD’en werken zodat.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Instructie inloggen leerling via distributeursportaal.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via ELO.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
Noorderportal voor studenten
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Kickoff SomToday 6 SEPTEMBER Wat doen we vandaag ?  Inloggen in SomToday  Handleidingen in WikiWijs: link in WikiWijs plaatsen  Digitale leermiddelen.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via distributeursportaal.
Training: Inloggen en Zoeken
Hoe werkt mijn werkplek?
Instructie inloggen docent
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Op je mobiel zetten
Kickoff SomToday 6 september 2016.
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
Training: Inloggen en Zoeken
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Klik op een app voor meer informatie: -ZermeloZermelo -Its LearningIts Learning -OneDriveOneDrive -Kahoot!Kahoot! -QuizizzQuizizz -QuizletQuizlet -Aura.
Hoe werkt mijn werkplek?
Binnenkort start hier het webinar Facebook Marketing voor je groep - Deel II: ‘Je Scoutinggroep op Facebook’
Hoe werkt Wikispaces? Wikispaces in 10 stappen!.
Training: Cliëntsessies
Introductiebijeenkomst ONS Platform
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Training: Op je mobiel zetten
HNS Communicatie naar studenten
Canvas introductie voor studenten
Handleiding NODR Schade App
Starten met LEX Handleiding voor het installeren en gebruiken van de app Dedicon. Starten met LEX versie 1.0 september 2018.
Hoe werkt mijn werkplek?
HANDLEIDING Stichting Schoenmakers Gilde Versie 1 – 15 december 2018.
installeren en gebruik
Instructie inloggen docent
Canvas introductie voor studenten
Klik.
Wat is Bingel Raket? Gratis app voor iPad en Android-tablets
Transcript van de presentatie:

Handleiding Prodas-app Voor ouders Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Welkom! In onze Prodas-app vind je het laatste nieuws uit de klas, de leukste foto’s van je kind(eren) op school en kun je met de leerkracht van je kind chatten. Het is een gemakkelijke manier om snel informatie met elkaar te delen. Je kunt de app downloaden in de App Store (Apple) of de Google Playstore (Android). Zoek naar ‘Prodas’ en download de app! Bewaar je inloggegevens goed en controleer regelmatig of er een update van de app beschikbaar is, zodat je steeds gebruik kunt maken van de allernieuwste versie en de laatste nieuwe ontwikkelingen. Veel plezier! Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Inloggen Per mail ontvangt iedere ouder zijn inloggegevens. Voer je e-mail adres en wachtwoord in en klik op inloggen. Ben je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten, klik dan onder in het scherm op de link ‘wachtwoord vergeten’. Let op: het systeem is hoofdlettergevoelig. Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Menu Beneden in de balk zie je het menu staan. Je hebt toegang tot 4 modules: Updates Berichten Fotoalbum Kalender Wanneer er een nieuw item is geplaatst komt er een notificatie te staan bij de desbetreffende module. Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Mijn profiel Door in het hoofdmenu op het te klikken kom je bij je profiel terecht. Door op ‘uitgebreide opties’ bij ‘app notificaties’ te klikken kun je instellen wanneer je een notificatie wilt ontvangen. Bijvoorbeeld iedere keer wanneer je een bericht ontvangt van een leerkracht. Daarnaast kun je kleuren instellen voor ieder kind, waardoor je in een oogopslag ziet welk nieuwsbericht voor welk kind is bedoeld. Je kunt bovendien zelf een foto toevoegen. Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Updates Bij updates staat nieuws speciaal voor de ouders van een bepaalde groep. Als ouder zie je dus alleen het nieuws over (de klas van) je eigen kind(eren). Je ziet links in de foto de initialen van je kind(eren) staan en het kleurtje dat je ze hebt gegeven. Ook wordt er aangegeven welk bericht nieuw is en je dus nog niet gelezen hebt. Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Berichten Via ‘Berichten’ kun je berichten ontvangen en versturen naar leerkrachten. Je kunt geen berichten sturen naar andere ouders. Een leerkracht kan een bericht sturen naar een groep, of alle ouders. Als ouder zijnde kun je hierop reageren via een individueel bericht naar de leerkracht. Een nieuw bericht start je door op het te klikken. Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Foto album In het foto album vind je de leukste foto’s van je kind terug! Door naar een foto te gaan en op het sterretje rechtsboven op de foto te klikken, voeg je deze foto toe aan je favorieten. Aan het eind van een schooljaar kun je dan een heel album downloaden. Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Kalender In de kalender staat een overzicht van alle belangrijke data op school. Als je de notificaties voor de kalender hebt aangezet, dan ontvang je een bericht wanneer er een nieuw kalender item wordt toegevoegd! Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren

Support De Prodas-app hebben we speciaal voor onze Prodas-scholen ontwikkeld. Er is veel zorg aan besteed, echter kan het altijd voorkomen dat er iets onduidelijk is of niet goed werkt. Je kunt daarom altijd terecht op de support pagina van Stichting Prodas: www.prodas.nl/support. We helpen je graag verder! Stichting Primair Onderwijs Deurne • Asten • Someren