De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Starten met LEX Handleiding voor het installeren en gebruiken van de app Dedicon. Starten met LEX. versie 1.0 september 2018.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Starten met LEX Handleiding voor het installeren en gebruiken van de app Dedicon. Starten met LEX. versie 1.0 september 2018."— Transcript van de presentatie:

1 Starten met LEX Handleiding voor het installeren en gebruiken van de app Dedicon. Starten met LEX versie 1.0 september 2018

2 Welkom Introductie [door de onderwijsprofessional¹]: Wat is LEX?
Wat kun je ermee? In deze presentatie: Activeringslink in je mail Installeren app LEX Zo werk je met LEX Afspraken maken ¹ De introductie kan door de onderwijsprofessional zelf naar eigen inzicht worden aangepast Welkom

3 Activeringslink in je mail
Ga naar je schoolmail Open je mail van Dedicon Klik op de activeringslink in je mailtje Je komt nu in de webwinkel Kies een wachtwoord Je gebruikersaccount voor LEX is aangemaakt (Klik met je rechtermuis op de video en kies voor voorbeeld/preview. Daarna verschijnt een playbutton en kan je de video afspelen, mits je een internetconnectie hebt.) Activeringslink in je mail.

4 Installeer de app LEX Zoek LEX in de AppStore of Google Play Store op je smartphone of iPad Download de app Je kunt inloggen met je adres + wachtwoord dat je net hebt gekozen Installeer de app LEX.

5 Zo werkt LEX Speel een boek af Vooruit- en terugspoelen
Spring naar pagina of hoofdstuk Maak een bladwijzer aan Kies de voorleessnelheid Download je boek voor offline gebruik Pas weergave van de app aan Leuk om dit te laten presenteren door een leerling die goed overweg kan met de app. (Klik met je rechtermuis op de video en kies voor voorbeeld/preview. Daarna verschijnt een playbutton en kan je de video afspelen, mits je een internetconnectie hebt.) Zo werkt LEX.

6 LEX op school en in de klas
[voor de onderwijsprofessional: deel hier de afspraken die op school gelden met docenten en leerlingen.] LEX op school en in de klas.

7 “Je schooltas in je broekzak.”
Dedicon. Starten met LEX versie 1.0 september 2018


Download ppt "Starten met LEX Handleiding voor het installeren en gebruiken van de app Dedicon. Starten met LEX. versie 1.0 september 2018."

Verwante presentaties


Ads door Google