-Uitnodiging- In Between Café De Bilt

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tips voor een goede PowerPointpresentatie
Advertisements

Werkgroep De Redakse een samenwerkingsverband tussen Leerpunt Meetjesland en Wijkcentrum De Kring Hoe drempels en knelpunten overbrugd worden…
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
21 Maart 2013: Startbijeenkomst experimenten transitie begeleiding in Breda ‘Zorg voor elkaar’
Themabijeenkomst multimedia 22 juni Programma TijdOnderdeel 10.00Welkom en mededelingen 10.10Leren in Onlinecursus video 11.25pauze 11.40Workshop.
Gesprek in de laatste levensfase: taboes rondom ziekte en dood
Interpreteren van data
PRESENTEREN KUN JE LEREN
CanDo Coaching.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
De dag van het solliciteren - introductie
Presenteren en communiceren
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Ouder informatieavond Thuisblijfprogramma 5 t/m 9 oktober 2015.
Introductie SLC 31 augustus Welkom terug!!!
Les: Presenteren LBB – Module Groen Ondernemen Coen van Wetering.
Prokkelweek maandag 6 t/m zaterdag 11 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar.
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
Marketing Coen van Wetering
Bijeenkomst 3. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Huiswerk  Hoe is het huiswerk gegaan?
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
1. 2 Storytelling Geen mooie marketing praatjes: maar de authentieke menselijke stemmooie marketing praatjes.
Workshop: StemPresentatie Presenteren vanuit stem, adem, klank, houding, expressie. Vergroot de impact van jouw pitch!
+ Job Finding Work Team Henk Pos Casper Vaandrager.
Vrede voor jou Vrede voor jou, hierheen gekomen, zoekend met ons om mens te zijn jij maar alleen, jij met je vrienden, jij met je last, verborgen pijn.
AtyJean & Kracht On Tour Samen on Tour in Goes op 12 oktober 2016.
Hoe maak je een presentatie die mensen kan overtuigen van jouw idee.
Stimuleren van ondernemend gedrag
Welkom in “de Bovenkamer”
8 Samengestelde Redeneringen identificeren
Contentplan sociale media #GR18 Voorbeeld
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
De wereld aan je voeten Wie droomt van een internationale carrière?
21 st CS en Talenten 15 maart 2016 Hiemstra & Bohlmeijer, 2013.
Instrument voor ontmoeting, een verbonden buurt en meer:
Passend onderwijs.
Lotgenoten Bijeenkomst 2.
Welkom op school! WELKOM OP SCHOOL de 4e ouderbijeenkomst PP1
studieochtend Lidwinaschool 17 november 2010
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
© UNIEK IN DE KLAS.
BVMBO: Aan de slag met collegiaal leren!”
Start Aandacht voor levensvragen en liefdevolle zorg in uw organisatie
H1 Media en communicatie
Houd je aandacht erbij! Trainers: Jan de Groot Henk Torreman.
Welkom instructeurs!.
Informatiebijeenkomst
Diversiteit en integratie
Ouders en school samen Maart 2016
Duurzame inzetbaarheid
Eventmanager: Gerdine Teerhuis
Training Presenteren Een project van: In opdracht van:
Workshop “de coachende praktijkopleider”
De Sensatie van een Goed Leven Prikkelverwerking bij mensen met autisme en een verstandelijke beperking Samen ontwikkelen van een ‘zorgtraject’ voor begrip.
RÜYA Bijeenkomst 1 Meiden.
Welkom Presentatie over WELKOM BIJ CODA 28 maart 2018.
organiseert speciaal voor u een …
Doelgroep kwijt Kijkende naar de doelgroep EVB+ lijkt het wel of we onze doelgroep kwijt zijn. Zoek je op internet naar bijvoorbeeld LVB+ dan krijg je.
Solliciteren met Social Media
Vrijwilligers KBO en PVGE
OOG-CAFÉ RIJEN: VRIJDAGOCHTEND 28 SEPTEMBER
Lotgenoten Bijeenkomst 7.
Hoofdstuk 3 Jij staat aan het roer
Social media voor statenleden/politici
Duurzame inzetbaarheid in de praktijk
Voorbeeld Bewegingsintegratie Opdracht: Observeer de beweging van een medeleerling en beschrijf die beweging zodanig dat de anderen deze exact kunnen.
Netwerkweek Health and Happiness 3 t/m 7 December
Lotgenoten Bijeenkomst 1.
Hoe zijn wij als inwoner betrokken geraakt?
Transcript van de presentatie:

-Uitnodiging- In Between Café De Bilt ‘Het netwerk café voor werk- en opdracht zoekenden’ Maandag 6 maart 2017 - 09:00 - 11:30 uur Het In Between Café De Bilt telt iedere maand weer veel enthousiaste deelnemers. Door gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk helpen we elkaar met zichtbaar worden op de arbeidsmarkt. Ook deze keer weer een mooi programma. U bent van harte welkom om deze bij te wonen. Tot 6 maarti! Altijd handig: Neem pen en papier mee!!! In Between Café Het In Between Café is een maandelijkse bijeenkomst waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd voor en door werkzoekenden. Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen richting een nieuwe baan of opdracht. Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. Daarna is er gelegenheid om na te praten/ netwerken. Kosten Het In Between Café is gratis. Koffie of thee is voor eigen rekening. De ruimte wordt beschikbaar gesteld door ‘Mens De Bilt’ Na afloop van het IBC kun je nog gezellig blijven lunchen in restaurant Bij de Tijd Workshops ‘Presenteren’ door Rombout Verschoor ‘Trends in HR en hoe daarop inspelen in 2017’ door Wim van Oudheusden. Op de volgende pagina staat een volledige beschrijving van de workshops. Waardebepaling achteraf Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten. Programma 09:00 - 09:15 uur Inloop 09:15 - 09:30 uur Opening 09:30 - 10:15 uur Eerste ronde workshops 10:15 - 10:30 uur Pauze 10:30 -11:15 uur Tweede ronde workshops 11:15 -11:30 uur Afronding en netwerken Locatie Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar. Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl. Contact: Sacha van Zijl/Monic Comes/Yvonne van Harselaar e: inbetweencafedb@gmail.com w: http://inbetweencafe.nl

-Uitnodiging- In Between Café De Bilt ‘Het netwerk café voor werk- en opdracht zoekenden’ Maandag 6 maart 2017 - 09:00 - 11:30 uur Workshops ‘Presenteren’ Bibberende knieën, klamme handen en dan ook nog eens je tekst vergeten …. Iedereen die (soms voor het eerst) gaat presenteren, heeft er wel eens last van. Presenteren is echt niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Met een goede voorbereiding en de juiste stappen kan iedereen dit leren. Het is van belang dat je boodschap goed en duidelijk overkomt en dat je weet wie je publiek is. In deze wereld moet je steeds meer presenteren, of dat nu is voor een groep, een interview of een sollicitatie. Tijdens deze workshop in het In Between Café De Bilt, geeft Rombout Verschoor een inkijk in de do’s en dont’s van het presenteren. Ook deelt hij zijn eigen ervaringen over presenteren in de praktijk. De belangrijkste vaardigheden komen aan bod zoals: de boodschap, kernwoorden, stemoefening, storytelling, bridging, flagging, houding, ademhaling, en uitstraling. Voor wie? Iedereen die meer wil weten over dit onderwerp is welkom. De workshop is geschikt voor iedereen die een goed verhaal wil leren vertellen. Dat kan een presentatie zijn, maar ook een sollicitatiegesprek voorbereiden. Als je een duidelijke boodschap kan vertellen bestaat het woord onzekerheid niet meer. De trainer Rombout Verschoor heeft tijdens zijn ruime NOS omroep ervaring als cameraman en video-editor veel mensen voor de camera gehad. Ruim 15 jaar werkt hij nu als co-trainer, voor een aantal communicatie bedrijven, die media-, presentatie- en crisistrainingen verzorgen. Daarnaast produceert hij videoproducties voor websites en bedrijven. ‘Trends in HR en hoe daarop inspelen in 2017' Het doel van de workshop is om interactief onze ideeën over deze trends te delen. Samen schrijven we op de flipover wat jullie denken te herkennen aan trends bij het bedrijfsleven. Daarna zetten we daar de beste reacties naast vanuit de sollicitant. Wim is al bijna 12 jaar ervaringsdeskundige; hij volgt de trends nauwgezet en adviseert werkzoekenden daarover met als doel beter op te gaan vallen in hun motivatiebrief. Volgende In Between Café De Bilt Het volgende In Between Café zal plaatsvinden op maandagochtend 3 april 2017 Programma 09:00 - 09:15 uur Inloop 09:15 - 09:30 uur Opening 09:30 -10:15 uur Eerste ronde workshops 10:15 -10:30 uur Pauze 10:30 -11:15 uur Tweede ronde workshops 11:15 -11:30 uur Afronding en netwerken Locatie Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar. Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl. Contact Sacha van Zijl/Monic Comes/Yvonne van Harselaar e: inbetweencafedb@gmail.com w: http://inbetweencafe.nl