De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Netwerkweek Health and Happiness 3 t/m 7 December

Verwante presentaties


Presentatie over: "Netwerkweek Health and Happiness 3 t/m 7 December"— Transcript van de presentatie:

1 Netwerkweek Health and Happiness 3 t/m 7 December

2 netwerkweek Wat is een netwerkweek?
Een week lang ga je in een groep aan de slag met een maatschappelijk probleem, waarvoor je zelfstandig een oplossing probeert te vinden. Je zet daarbij alle kennis en vaardigheden die je beheerst in. Twee netwerkweken Health en happiness Politiek en ik (Democratie)

3 Agenda netwerkweek 1 Dag Tijden Locatie Ma 3 december 9.30-15.30 uur
SintLucas Di 4 december Excursie Boxtel & Wo 5 december Do 6 december uur / uur Vr 7 december VRIJ Op donderdag hoeven de studenten maar 1 dagdeel naar school voor de presentaties: of ‘s ochtends of ‘s middags. Welk dagdeel ze op school moeten zijn horen de studenten op maandag 22 oktober.

4 Thema netwerkweek

5 Opdracht netwerkweek Je gaat met een groep aan de slag met een project op het gebied van Health and Happiness Bedenk een Dienst of product Presenteer deze op een professionele wijze. Ondersteund door licht en Geluid De klas wordt verdeeld in groepen van 6 studenten. Het idee is dat het concept professioneel wordt gepresenteerd in de theaterzaal of leeromgeving PET. De beperking van de studenten voor Pet is dat ze mee moeten gaan in de beleving van het product ze hebben hiervoor een presentatie oppervlak van … meter bij …. Meter. Dus de presentatie wordt ondersteund met licht en geluid wordt een totaal beleving van het product.

6 Opdracht netwerkweek ProBLeemstelling
Uit onderzoek is gebleken dat deze generatie, geboren tussen 1990 en 2000 veel gezondheidsklachten ervaart. Het gevoel om altijd maar online te zijn, geeft veel problemen in de opvoeding en veroorzaakt Stress.

7 Opdracht netwerkweek Kernwoorden Stress • Opvoeding • Online

8 Opdracht Dienst of product
Ontwikkel Een Dienst of Product gebaseerd op de kernwoorden. Presenteer deze op een professionele wijze Dienst of product lost of behandeld de problemen van de kernwoorden. De presentatie vind plaats in de theaterzaal of leeromgeving van PET.

9 Onderdelen netwerkweek
Opbouw: oriënteren & onderzoek doen concept ontwikkelen concept uitvoeren Presenteren / evalueren / reflecteren  programmaonderdelen:  Kick-off In de theaterzaal / leero Excursie Boxtel Films kijken Gezonde lunch op school Concept ontwikkelen Uitvoeren Presenteren in theaterzaal 

10 Programma Planning

11 programma maandag Programma Tijden Locatie Kick-off Netwerkweek
uur Theaterzaal Groepen maken. uur SintLucas Brainstorm uur Video inclusief opdracht uur Kick-off wordt gedaan door studenten van PET en MM ondersteund door docent deze presentatie. Groepen maken met daarbij een goede verdeling PET en MM Brainstorm opdracht op het thema Health and Happiness Inschrijven voor film naar keuze vol is vol, 5 films op het thema health en happiness. Opdracht schriijven met daarin verwerken van de film.

12 Praktische informatie
Waar & wanneer Datum: maandag 3 december Tijd: 9.30 uur (inloop) Locatie: Theaterzaal en leeromgving PET, verzamelen in Het Atrium Programma Studenten leggen het project uit. meenemen  Je laptop (inclusief de noodzakelijke software)  Pen en tekenmaterialen (zoals potloden, markers, schaar, lijm, etc.)  Eventueel een eigen (film)camera 

13 programma Dinsdag Programma Tijden Locatie Excursie Boxtel
uur Theaterzaal Moodboard/ groep ,30 uur SintLucas Food opdracht ,30 uur Eerste concept uur Excursie naar boxtel voor de gehele groep verzamelen op het station boxtel om een bezoek te brengen bij een evenementen bureau: Foodopdracht Opdracht waarbij de studenten in hun projectgroep een budget krijgen om een lunch samen te stellen. Een gezonde lunch het liefst koud en mee te nemen zonder bereidingswijze op school volledig thuis te maken en mee te nemen . Eerste idee concept van hun dienst of product beschreven binnen 500 woorden. Het liefst SMART wat te leveren op donderdag. De studenten maken een complete beschrijving van hun concept, wat gaan ze leveren product dienst en voorbereiding licht en geluid.

14 programma Woensdag Programma Tijden Locatie Opstart in groep 9.30- uur
Werkplek Concept ontwikkelen ,30 uur SintLucas Concept uitvoeren ,30 uur Voorbereiden foodopdracht uur

15 programma donderdag Programma Tijden Locatie Opstart in groep
9.30- uur Werkplek Concept uitvoeren ,30 uur SintLucas Gezamenlijke lunch ,30 uur Presentatie concept uur Theaterzaal/leeromgeving PET

16


Download ppt "Netwerkweek Health and Happiness 3 t/m 7 December"

Verwante presentaties


Ads door Google