De onderbouwingen per perceel

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Startbijeenkomst Leren Leren in een professionele oefencultuur
Advertisements

Leren(d) samenwerken Frank Stiksma MSc
Onze kernwaarden.
Beleidsplan sc Victoria ’04
RESULTAATGERICHT WERKEN in verbinding met de totale organisatie
Kennis maken met Opbrengstgericht werken
Technische geletterdheid en onderwijs
Beginnen met actieonderzoek Hoe pak je dat aan?
Competentie 1, 3, 15 en 16 Kwaliteit verbeteren
SAMEN AAN ZET Opbrengstgericht werken voor docenten.
Welkom bij de presentatie van het
Integraal risicomanagement
30 september 2005 Professioneel asset management Kunstwerken eindrapport.
Iedereen zet zich in Tegenprestatie of Maatschappelijke bijdrage.
© de vries business consultancy, 2008
Introductie OHSAS
Angelique M. Reitsma, arts
Een prestatie… is een open opdracht wordt gedaan door twee personen hoort bij een vakgebied is bedoeld om precies dát te leren wat je graag wilt weten.
Ondersteuningstoewijzing Studieochtend SWV PO RiBA 24 januari
“De valkuil(en) van een richtlijn in de praktijk”
Op zoek naar de omgevings-expert
Workshop “Beoordelen”
Een zorgsysteem voor betere arbeidsomstandigheden
6 stappen in Risico management
 1. Het begrip (beroeps)competenties 1. Het begrip (beroeps)competenties  2. Werkend leren 2. Werkend leren  3. Stageplaatsen als leeromgeving 3. Stageplaatsen.
Agenda: Situering Planning en locatie bepalen Kennismaking en leervragen.
KWARTAAL 2 JAAR 2 SLC. vandaag Programma kwartaal 4 Opdrachten Werkbezoeken eindgesprekken.
Bron: Baarda, B. (2014) Dit is onderzoek!
Assetmanagement Een nieuwe manier van beheer. Assetmanagement in Dordrecht Wat is Assetmanagement? En wat is het verschil met de huidige werkwijze? Welke.
Betrouwbare iOverheid en het belang van duurzame toegankelijkheid André Plat – Projectcoördinator duto-DO - Nationaal Archief Erik Saaman– Projectleider.
Risico-inventarisatie Unicoz GMR Gordon Robinson, 14 maart 2016.
1.Kernpunten Wmo voor wat betreft voorzieningen voor zelfredzaamheid en participatie; 2.Wat zijn de aandachtspunten bij belangenbehartiging voor cliënten.
Risicomanagement themabijeenkomst maandag 7 januari 2013.
Wat is een bestemmingsplan: Een voor de gemeente en burgers bindend plan waarin is vastgelegd welke functies waar zijn toegestaan. De bestemming verwijst.
Sociale participatie : Anders denken, doen en werken.
Best Value Procurement “Vind de aanbieder die boven het maaiveld uitsteekt”
Best Value Procurement Voor inschrijvers
Best Value Procurement Maximale ruimte voor leveranciers!
VOORLICHTINGSBIJEENKOMSt Best Value Procurement server, storage en back-up 19 oktober – uur.
Toelichting ‘Best Value Procurement’
Aanbesteden ICT outhousing en outsourcing
Prestatieinkoop Aanbestedingsvorm waarbij u zelf de kwaliteit bepaalt
Aanbesteding Storage, servers en Back up
“Aanbestedingsvormen in perspectief”
Doel Doel van deze bijeenkomst: Introductie Landstede
Grip op veiligheid en risico’s op de werkplek en het voorkomen van verzuim Hoe zorg ik voor een goed beleid om (financiële) risico’s van veiligheid zoveel.
Aanbesteding Communicatiediensten
Best Value Procurement (BVP) Prestatiegerichte inkoop
Aanbesteding HHs Collegeweb.
Aanbesteding onderhoud technische installaties
Aanbesteding schoonmaak en sanitaire artikelen
Projectplan en fasering BGT regio Nijmegen
Best Value Procurement Klant-, Zaak-, ArchiefSysteem
Aanbesteding Converged computing, networking en storage
Het 7-stappenplan Er bestaan verschillende modellen en stappenplannen om morele dilemma’s te analyseren en tot een beslissing te komen. Wij gebruiken “het.
Open Data PMA 3 december 2015 Om het onderwerp open data wat levendiger te maken willen we een korte presentatie geven, met daarin: een concreet voorbeeld.
Cultuur en leiderschap
Wat gaan we doen? Waarom veiligheid en gezondheid in beeld brengen?
Welkom bij consultatie- bijeenkomst
Werkplan/onderhoudsplan/beheersplan
PGS 15 in de praktijk gelijkwaardige situaties
Themavergadering juristen platform VGN “Sociaal domein”
Projectplan schrijven & Financiën zoeken
Human Resources Accounting
Evalueren om te leren vs. evalueren van het leren
Wet Maatschappelijke Ondersteuning
Cursus Interne auditor
KBO en omgaan met privacy
Andries Reinhart 3 maart 2019
Flexibiliteits opties in Energie Prestatie Contracten
Transcript van de presentatie:

De onderbouwingen per perceel Prestatieonderbouwing De inschrijver dient in de prestatieonderbouwing aan te tonen dat hij in staat is om de opdracht op een adequate wijze uit te voeren en de doelstellingen zoals beschreven in paragraaf 1.4 te realiseren. De inschrijver dient daarvoor met beweringen aan te geven met welke concrete prestaties hij de beschreven doelstellingen gaat realiseren. Iedere bewering dient te zijn onderbouwd met verifieerbare prestatie-informatie (al dan niet voorzien van een anoniem voorbeeld), waarmee wordt aangetoond dat de aangeboden prestatie daadwerkelijk leidt tot de realisatie van de doelstelling. Verifieerbare prestatie-informatie is informatie die de aangeboden kwaliteit onderschrijft en die verifieerbaar is.

De onderbouwingen per perceel Doelstellingen Met behulp van de geselecteerde opdrachtnemer(s) wensen de opdrachtgevers verantwoorde hulpmiddelen te leveren. Verantwoorde hulpmiddelen zijn hulpmiddelen die veilig, doeltreffend, doelmatig en cliëntgericht zijn. Dit is het geval wanneer:   Het hulpmiddel een passende bijdrage levert aan het realiseren van een situatie waarin de gebruiker in staat wordt gesteld tot zelfredzaamheid of participatie en zo lang mogelijk in de eigen leefomgeving kan blijven. Het hulpmiddel is afgestemd op de omstandigheden, behoeften, persoonskenmerken en mogelijkheden van de gebruiker. Het hulpmiddel is afgestemd op de reële behoefte van de gebruiker. Het hulpmiddel wordt verstrekt in overeenstemming met de op de beroepskracht rustende verantwoordelijkheid, voortvloeiende uit de professionele standaard. Het hulpmiddel wordt verstrekt met respect voor en inachtneming van de rechten van de gebruiker.

De onderbouwingen per perceel Realisatieonderbouwing De inschrijver dient in de realisatieonderbouwing aan te geven hoe en wanneer hij de prestaties gaat realiseren. U kunt daarbij denken aan: beschrijven van de werkwijze, mensen, middelen, materialen, technieken, oplossingen en dergelijke. Iedere bewering voor het realiseren van de prestatie (en daarmee de doelstelling) dient te zijn onderbouwd met verifieerbare prestatie-informatie (al dan niet voorzien van een anoniem voorbeeld).

De onderbouwingen per perceel Beheersingsonderbouwing De inschrijver dient in de beheersingsonderbouwing aan te tonen dat hij de opdracht volledig doorgrondt, in staat is de projectrisico’s te identificeren, te minimaliseren en te beheersen. De bedoelde projectrisico’s zijn risico’s ‘van buiten de eigen invloedssfeer’ die de doelstellingen in gevaar kunnen brengen. In de beheersingsonderbouwing dient u de door u geïdentificeerde risico’s te prioriteren (de grootste / belangrijkste risico’s eerst). Per risico dient (zo SMART mogelijk) te zijn aangegeven waarom het een risico is, hoe het risico wordt beheerst (welke KPI’s) en waarom deze beheersmaatregel effectief zal zijn (onderbouwing met verifieerbare prestatie-informatie, al dan niet voorzien van een anoniem voorbeeld).

Simpel voorbeeld U wilt een ‘snelle’ unieke auto. Prestatie: wij leveren deze auto met topsnelheid x en acceleratie y… wij maken vaker soortgelijke auto’s… tests a en b bevestigen de specs… u kunt het zelf testen met een proefrit in een soortgelijke auto… Realisatie: wij bouwen de auto in fabriek x door de volgende handelingen op hoofdlijnen uit te voeren en leveren op… wij leveren 99% op tijd zonder recalls… Beheersing: wij meten en beheersen het proces als volgt…