Invoegdienst `t Veerlicht

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Efeze 3:1-13 Tekstboekje Hoofdstuk 12 en 13
Advertisements

De woomplaats van God in de Geest
Efeze 2:19-22 Tekstboekje Hoofdstuk 11
Formulier III Heilig Avondmaal (1)
Heeft de gemeente mij nodig? En ik de gemeente? Gaven en bedieningen1.
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Maar wat zeg jij?.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
In Christus is de kerk één !
Zingen De Almachtige, Schepper des hemels En der aarde
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
13 maart 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe Want gelijk het lichaam één is en vele leden heeft, en al de leden van het lichaam, hoe vele ook, een lichaam.
De Heer Jezus en Zijn discipelen voor Zijn lijden
Efeze Toen nu de zeven dagen nagenoeg om waren, zagen de Joden uit Asia hem (= Paulus) in de tempel, en brachten al het volk in opschudding.
Preek over 1 Korintiërs 12 Bijbelzondag 2013
Galaten 1:11-12 Want ik maak u bekend, broeders, dat het evangelie, hetwelk door mij verkondigd is, niet is naar de mens. Want ik heb het ook niet van.
Pinksteren 2014 Feest van de Geest
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Koen Minderhoud 30 november 2014
bisschop aartsbisschop Matteüs 16 Toen Jezus in het gebied van Caesarea Filippi kwam, vroeg hij zijn leerlingen: ‘Wie zeggen de mensen dat.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
17 jan Urk. Galaten 3 16 Nu werden aan Abraham de beloften gedaan en aan zijn zaad. Hij zegt niet: en aan zijn zaden, in het meervoud, maar in.
13 juni 2015 Maarn. Efeze 3 6 (het geheim van de Christus): de natiën zijn mede-lotbezitters, mede-ingelijfden en mede-deelhebbers van het beloofde in.
16 aug Rotterdam.  middelste bijbelhoofdstuk?  Psalm 118 laatste psalm van de 'Hallel'  Psalm 113 t/m 118  Matteüs 26:30  de naam van de schrijver.
Samen met de Heer 1 Thessalonicenzen 5:4-11. En tot die de duiven verkopen zei Hij: "Neemt deze weg van hier, maakt van het huis van Mijn Vader geen handelshuis!“
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
11 februari 2016 Hendrik Ido Ambacht Het Koninkrijk van de hemelen.
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Heb je de kerk nodig? Kun je geloven zonder kerk?.
VERTEL JE LEVENSVERHAAL ALS VERHAAL VAN GOD - ALLES UIT HEM, DOOR HEM, VOOR HEM. Rom.11:36 1.
11 juni 2016 Maarn. 1 Paulus, afgevaardigde van Christus Jezus door Gods wil aan de heiligen die ook gelovigen zijn in Christus Jezus 2 genade met jullie.
10 juni 2016 Maarn. inleiding  NBG51 – 'rijkdom der uitverkorenen'  samenhang met thema vorig jaar.
Brief aan de Galaten -14- De twee evangeliën en twee apostelschappen.
Brief aan de Galaten -5- Hoe ging het?. Paulus vervolgde de gemeente van God Gemeente(n) van God: Handelingen 20:28 1 Corinthiërs 1: 2 1 Corinthiërs 10:32.
Parasjah Re’eh Deuteronomium 11:26 – 16:17 Jesaja 66:1–24 Johannes 15:1–17:26.
 Naderen tot de Vader.  “Verscholen?”  Gods telefoonnummer… Dit zegt de HEER, die de aarde heeft gemaakt, die haar heeft gevormd en gegrondvest, wiens.
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
Romeinen
De kerk – een goed idee? 1.
Toren van Dubai.
Kind van God.
De eenheid van de geest 19 februari 2017 Urk.
Welkom in deze kerkdienst
de brief aan de Romeinen
Paulus’ apostelschap 15 oktober 2017 Hendrik Ido Ambacht.
Wat doe ik hier vandaag? Ik zie dat christenen van alle tijden en alle plaatsen zich verbonden voelen met dezelfde God. Ik denk na over de manier waarop.
Pasen: was ik er maar bij geweest
Programma De betekenis van Pinksteren Doop en vervulling met de Geest
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:
Les 9 Allemaal kerken Wat doe ik hier vandaag?
de brief aan de Romeinen
in nieuwheid van leven wandelen
Gij nu zijt het lichaam van Christus
Genade & vrede! 7 januari 2018 Den Haag.
Jezus is Heer!.
BEELDEN VAN EENHEID Les 6 voor 10 november 2018.
Opvoeden - 24 juni
De kracht van Goddelijke blijdschap
Geloven zonder de kerk? Wedergeboorte en bekering Kind van God worden
Uitgekozen volk. uitgekozen volk uitgekozen volk altaar.
“Zalig is hij die leest en zijn zij die horen de woorden van de profetie, en die in acht nemen wat daarin geschreven staat, want de tijd is nabij.” (Openbaring.
‘Maken de muren dan christenen?’
Ik ben de kerk.
De Kerk Elkaar liefhebben kun je niet alleen
Welkom Voorganger: Ds. Dekker Ouderling van dienst: Jenny Organist:
Christus en de gemeente
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Bij de Vader Daar is het goed.
Het huwelijksverbond als afspiegeling van Christus en de gemeente
Transcript van de presentatie:

Invoegdienst `t Veerlicht 1Tess. 1:1 1 Paulus, Silvanus en Timotheüs aan de gemeente van de Thessalonicenzen, die in God de Vader en de Heere Jezus Christus is: Rom 16:16 16 Groet elkaar met een heilige kus. De gemeenten van Christus groeten u. 1Kor 14:33 33 Want God is geen God van wanorde, maar van vrede, zoals in alle gemeenten van de heiligen.

Invoegdienst `t Veerlicht Efe. 2 19 Zo bent u dan niet meer vreemdelingen en bijwoners, maar medeburgers van de heiligen en huisgenoten van God, 20 gebouwd op het fundament van de apostelen en profeten, waarvan Jezus Christus Zelf de hoeksteen is, 21 en op Wie het hele gebouw, goed samengevoegd, verrijst tot een heilige tempel in de Heere; 22 op Wie ook u mede gebouwd wordt tot een woning van God, in de Geest.

Invoegdienst `t Veerlicht Mat. 16 16 Simon Petrus antwoordde en zei: U bent de Christus, de Zoon van de levende God. 17 En Jezus antwoordde en zei tegen hem: Zalig bent u, Simon Barjona, want vlees en bloed hebben u dat niet geopenbaard, maar Mijn Vader, Die in de hemelen is. 18 En Ik zeg u ook dat u Petrus bent, en op deze petra zal Ik Mijn gemeente bouwen, en de poorten van de hel zullen haar niet overweldigen.

Invoegdienst `t Veerlicht Efe. 5 25 Mannen, heb uw eigen vrouw lief, zoals ook Christus de gemeente liefgehad heeft en Zich voor haar heeft overgegeven,

Invoegdienst `t Veerlicht 1Kor. 12 12 Want zoals het lichaam één is en veel leden heeft, en al de leden van dit ene lichaam, hoewel het er veel zijn, één lichaam zijn, zo is het ook met Christus. 13 Ook wij allen immers zijn door één Geest tot één lichaam gedoopt, hetzij dat wij Joden zijn, hetzij Grieken, hetzij slaven, hetzij vrijen; en wij allen zijn van één Geest doordrenkt.