De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

de brief aan de Romeinen

Verwante presentaties


Presentatie over: "de brief aan de Romeinen"— Transcript van de presentatie:

1 de brief aan de Romeinen
studie 3 7 november 2017 Hendrik Ido Ambacht

2 Romeinen 1  1 Paulus, een slaaf van Christus Jezus, een geroepen afgevaardigde, afgezonderd tot het goede bericht van God, 2 dat Hij tevoren belooft door zijn profeten in de heilige Schriften, 3 aangaande zijn Zoon, die uit het zaad van David wordt naar het vlees….

3 Romeinen 1  1 Paulus, een slaaf van Christus Jezus, een geroepen afgevaardigde, afgezonderd tot het goede bericht van God, 2 dat Hij tevoren belooft door zijn profeten in de heilige Schriften, 3 aangaande zijn Zoon, die uit het zaad van David wordt naar het vlees….

4 Romeinen 1  1 Paulus, een slaaf van Christus Jezus, een geroepen afgevaardigde, afgezonderd tot het goede bericht van God, 2 dat Hij tevoren belooft door zijn profeten in de heilige Schriften, 3 aangaande zijn Zoon, die uit het zaad van David wordt naar het vlees….

5 Handelingen 10  38 hoe God Jezus van Nazareth gezalfd heeft met de heilige geest en met kracht en hoe Hij het land doorgegaan is, terwijl Hij goeddeed en allen die door de duivel overweldigd waren, genas, want God was met Hem. Mattheus 3  16 En nadat Jezus gedoopt was, kwam Hij meteen op uit het water; en zie, de hemelen werden voor Hem geopend, en Hij zag de Geest van God als een duif neerdalen en op Zich komen. 17 En zie, een stem uit de hemelen zei: Dit is Mijn geliefde Zoon, in Wie Ik Mijn welbehagen heb!


Download ppt "de brief aan de Romeinen"

Verwante presentaties


Ads door Google