Gegevens exporteren Handleiding 112016.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Altijd meteen aan de slag
Advertisements

Installatie instructie
LRP PASTORALE EENHEID release 2.1 Koos Willemse.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Invullen e-profiel Ga naar
presentatie voor versie 3.0
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Selecteer de tabel waar het om gaat en ga naar data – draaitabel- en grafiekrapport.
Wegwijs in Belfirst.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Instructie leerling- activatiecode
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Eenvoudige website Weebly
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
?.
Magister voor ouders.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Hoe werkt mijn werkplek?
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
SNEL VAN START MET DE MJO-applicatie VAN BOUWKOSTEN.NL
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN BOUWKOSTEN.NL
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Gebruik van Video en het Prospectrapport
SNEL VAN START MET DE TAXAROM ONLINE VAN KOSTENINFORMATIE
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Recht op leerlingenvervoer:
Training: Cliëntsessies
Zoekfilter instellen Handleiding
SNEL VAN START MET DE MJO-applicatie VAN GWWkosten.nl
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN BOUWKOSTEN.NL
SharePoint Versiebeheer
Zoeken en filteren Handleiding
Handleiding voor het invoeren van PROMs in FysioRoadMap
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Zoeken en filteren Handleiding
Hoe werkt mijn werkplek?
Instructie om een afspraken te plannen
Proces Opnames analyse
Training: Cliëntsessies
SNEL VAN START MET DE RAMINGSOFTWARE VAN BOUWKOSTEN
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
ClupApp van HTV Berg & Dal
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Handleiding NODR Schade App
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Hoe werkt mijn werkplek?
Referentieboeking aanmaken
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Gegevens exporteren Handleiding 112016

Stap 1 – Export- en Rapportinstellingen Om een goede export te kunnen maken, is het van belang om eerst alle instellingen goed te zetten. Zo kunt u straks gemakkelijk kiezen voor een standaard- export of een export geheel op maat met de velden van uw keuze. Navigeer rechtsboven over uw account. Het dropdown- menu verschijnt. Kies voor ‘Instellingen’.

Stap 2 – Exportinstellingen (uitleg velden) Tab ‘Exportinstellingen’ Hier kunt u uw eigen gegevens aanpassen (naam en mailadres). De naam (eerste veld) wordt gebruikt als u bijvoorbeeld een bouwbericht met iemand deelt. Kies welk outputformat (Excel 2007, Excel 2010, CSV) u wenst. Kies welke outputvelden (alle kolommen, contactgegevens, velden naar keuze) u wilt selecteren. Kies of u een E-mail alert wilt ontvangen vanuit een ingesteld filter. Bovenstaande keuzes kunt u maken voor ‘Export van site’ en/of vanuit een ingesteld filter met E-mail alert. De filters met E-mail alert vindt u rechts van ‘Export van site’ (1) 1

Stap 3 – Rapportinstellingen (uitleg velden) Tab ‘Rapportinstellingen’ Hier ziet u uw rapportinstellingen voor het exporteren van gegevens. Er zijn 2 standaardrapporten die u niet kunt aanpassen en verwijderen: ‘Contactgegevens’ en ‘Alle kolommen’. De knop ‘Nieuw rapport maken’ stelt u in staat om zelf uw outputvelden te kiezen. Elk rapport koppelt u straks gemakkelijk aan ‘Export van site’ of een door u ingesteld filter met E-mail alert. U kunt een onbeperkt aantal rapporten aanmaken.

Stap 4 – Nieuw rapport maken (1) Als u kiest om zelf uw outputvelden te bepalen, klikt u op ‘Nieuw rapport maken’. Het scherm rechts verschijnt. Hier kiest u de outputvelden die u straks wilt exporteren. De velden zijn gegroepeerd naar ‘Contactgegevens’, ‘Projectdetails’, etc..

Stap 4 – Nieuw rapport maken (2) 1 Klik op de knop (1) bij één van de gegevensbestanden. Het dropdownmenu verschijnt. Maak uw keuze welke outputvelden u in uw bestand wilt terugzien door op het veld te klikken.

Stap 4 – Nieuw rapport maken (3) De velden die u aanklikt, verschijnen daaronder in een menu. Met de pijltjestoetsen verandert u de volgorde van de velden. Dat heeft dus invloed op uw export. Met het ‘kruisje’ verwijdert u een veld. Door op ‘Leegmaken’ te klikken, worden alle velden verwijderd. Loop alle gegevensbestanden na en geef uw rapport een duidelijke naam (in dit geval ‘MT-Rapport’). Klik op ‘Opslaan’. Het nieuwe rapport verschijnt in uw overzicht.

Stap 5 – Exportinstellingen aanpassen (1) U gaat nu uw nieuwe rapport koppelen aan ‘Export van site’ en/of uw ingestelde filters met E-mail alert. Export van site Klik op de pijl bij ‘Alle kolommen’ (1) en zie dat uw nieuwe rapport is toegevoegd. Klik op ‘MT- rapport’ en elke export die u op de site maakt, heeft deze outputstructuur. 1

Stap 5 – Exportinstellingen aanpassen (2) Export filter met E-mail alert Wilt u de outputstructuur van een ingesteld filter met E-mail alert wijzigen? Klik op de knop (1) en uw aangemaakte outputformat en rapporten verschijnen. Maak uw keuze (2) en elke export die u maakt van het ingestelde filter met E-mail alert heeft deze outputstructuur. Afhankelijk van uw instelling ontvangt u dagelijks of wekelijks een E-mail alert in de output- structuur die u aangeeft. 1 2

Stap 6 – De export maken (1) Maak nu een export van het ingestelde filter ‘Plan en ontwerpfase’. Selecteer de juiste tab en selecteer de projecten die u wilt exporteren (1). Klik op de knop ‘Exporteer’. U kunt maximaal 500 projecten tegelijk exporteren. Let op: hier geldt de outputstructuur ‘Export van site’ 1 1 2

Stap 6 – De export maken (2) De output is een bestand met de gekozen velden die u heeft opgegeven in de rapportinstellingen. We tonen hier een Excel- output.

Stap 7 – Opmerkingen Let op: u kunt kiezen tussen exporteren vanaf de site en exporteren van een filter met E-mail alert. Koppel de juiste rapportinstelling aan de export die u wilt maken. U kunt een Rapportinstelling niet verwijderen als u die aan een export heeft gekoppeld. Verwijder eerst de koppeling (1) en daarna de rapportinstelling. 1 2 1

Heeft u vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via 070 – 3046742 of bouwberichten@cobouw.nl