Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gezonde en ongezonde voeding
Advertisements

Bouwen doen we zo! Sjoerd & Remco Studenten van MBO – Bouwkunde niveau4.
Toolbox Duurzame inzetbaarheid
K!X is een project van. Wat is K!X? K!X is een project waarin je op een leuke, boeiende en actieve manier met een groep jongeren een promoteam vormt om.
Duizenden mensen in de zorg zetten zich in 26 JUNI CHANGE DAY NEDERLAND Iedere dag staan er duizenden mensen in de zorg klaar om anderen te helpen. Zij.
Wereldkaart met oudercontacten wereldwijd
De overstap naar het voorgezet onderwijs!
De Paasquiz.
Il Silenzio.
Schoolgruiten Hannie Poletiek, GGD Groningen 13 september 2010.
Leven zoals het leven je is gegund
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Lifestyle Lichaam & Geest Inspanning & Ontspanning
UITLEG PARAGRAAF 4.2 Klas: 2M5.
Voor: ……………………... sing - in Vrijdag 17 oktober willen we na de sing - in een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen jullie allemaal.
CanDo Coaching.
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.
Over erkenning geven en Luisteren,Samenvatten,Doorvragen
Gezond Bewegen.
Presentatie door: Ana,Simone,Lolita Voeding Dit is een voorbeeldje: Het is belangrijk om elke dag 2 stuks fruit en drie opscheplepels groenten te eten.
Presentatie Zomerwerk 2011 Vakantie Bijbel FeestVakantie Bijbel Feest Dabar op de RusthoeveDabar op de Rusthoeve.
Gelukkige Medewerkers presteren beter!
Testen met aandacht Een betere tester door Mindfulness Esther Kluver.
Scroll naar beneden voor de vragen en antwoorden
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Tutti Frutti Europese schoolfruitactie Tutti Frutti – Fruit op school is een initiatief van: met steun van:
Kostprijs & verkoopprijs
H4 Statistiek Beelddiagram
Creatief schrijven. Programma -Klassengesprekje: schrijf je weleens? -Inkomopdracht: een gebeurtenis -Creatief verhaal schrijven: tijdcapsule Wat gaan.
 Wie is Amber Alberda?  Hashimoto  Haar oude levensstijl  Nieuwe ervaringen  Je bent je eigen bouwpakket  Food IQ.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Welkom! Jij hebt een actieve rol in deze webversie Gent2020. We vertellen je stap voor stap wat je hier kan doen..
Het maken van een toets. Inleiding Voordat je aan de toets gaat beginnen doe je er verstandig aan om aan de volgende tips te denken: 1.Goed lezen Goed.
Procentuele verandering berekenen. Hoe doe ik dat?! T2 JUNI 2016.
Wat weet jij over groente en fruit? Test jezelf!.
Rekenen!!! cito.
Op je gezondheid.
Meten en meetkunde in het verkeer
Proeftuin ruwaard.
Toon kuijpers MH2a.
Reken je (niet) rijk.
Werkstuk nask In de week van 23 januari 2017 (week 04) voor vrijdag 27 januari 12:15, inleveren Daarna: elke werkdag te laat: 5 punten (van de 100) van.
Spreekbeurt in groep 8 Hoe pak je het aan?.
PPS Daniel 14/01/2008 Il Silenzio.
Breinleren.
Deze les Nabespreken toets
Bouw aan je veerkracht.
Puntentelling Teams Geschat
Biz-y Yoga Energiek & Gezond aan het werk.
De Flexibele Club Competitie
Gezondheid Les 1.
Studie vaardigheden Thema 2 : Plannen.
Duurzame inzetbaarheid
Eet je Fit!.
Les 2: gegevens samenvatten
Periode 4 – IBS 3 De gezonde kantine
Voel je wel in je vel !.
Workshop Eetplezier & Beweegkriebels
TALENTENQUIZ.
Ontwerp een buitenles Les 1 Les 4.
VOOR EEN LEVEN UIT BALANS
Semantisatieverhaal:
Les 8: Samenwerkingsvaardigheden 2
Cijferloos lesgeven bij talen
GASTCOLLEGE OEFENINGEN FEBRUARI 2019
Maak een Powerpoint of Reader van een Product
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
BASISREKENVAARDIGHEDEN
Daag uw werknemers uit om op 6 april naar hun werk te lopen!
Transcript van de presentatie:

Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele leuke, gezonde, inspannende en ontspannende activiteiten en cursussen.

De categorieën Sport en bewegen Ontspanning Gezond eten en lifestyle Er zijn 3 categorieën waarin wij activiteiten in gaan aanbieden. Sport en bewegen Ontspanning Gezond eten en lifestyle Via Sharepoint delen wij wekelijks tips zoals; lekkere recepten, relaxende suggesties en sport/beweeg oefeningen die je kan doen (ook op kantoor).

Big events die wij organiseren om samen met de collega’s te doen Big events die wij organiseren om samen met de collega’s te doen. Info, data en uitnodigingen volgen nog.

Competitie We starten ook een competitie waarin jij zowel individueel als samen met jouw team leuke prijzen mee kan verdienen. Eind mei zal het winnende team een geweldige prijs ontvangen maar ook de persoon die de meeste punten heeft behaald. Hoe werkt dat?! Jullie krijgen elke maand een (Excel)schema van allemaal verschillende activiteiten die je kan doen en zelf kan bijhouden. Vul deze in en lever deze de 1ste van iedere maand in bij Sharon. Dit kan digitaal maar ook geprint. Deze activiteiten kan je de gehele dag doen(sommige ook tijdens werk), denk aan; Een boek lezen. Tel het aantal stappen per dag met onze cadeautje gadget (af te halen bij receptie/team leider). Eet 2 stukken fruit per dag. Op de volgende dia zie je het schema van Februari, mis jij nog iets op deze lijst?! draag de activiteit dan aan voor volgende maand!

Deze excel lijst berekend vanzelf de totaal score per maand per categorie. Wel moet jezelf berekenen hoeveel punten je hebt gescoord (per minuut). doe je een activiteit samen met nog een andere collega's verdubbel jij jouw punten. Bijv Esther, Sharon en Wouter gaan samen in hun pauze een rondje lopen van 30 min (dat mag van de baas ;) ). Zij scoren alle drie : wandelen 10 pnt x 30 min = 300 pntn x2 (bonusverdubbelaar) = 600 pntn

Vragen/suggesties: feest comité Hou Sharepoint in de gaten!!