De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie door: Ana,Simone,Lolita Voeding Dit is een voorbeeldje: Het is belangrijk om elke dag 2 stuks fruit en drie opscheplepels groenten te eten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie door: Ana,Simone,Lolita Voeding Dit is een voorbeeldje: Het is belangrijk om elke dag 2 stuks fruit en drie opscheplepels groenten te eten."— Transcript van de presentatie:

1

2 Presentatie door: Ana,Simone,Lolita Voeding

3 Dit is een voorbeeldje: Het is belangrijk om elke dag 2 stuks fruit en drie opscheplepels groenten te eten. In groente en fruit zitten gezonde stoffen waardoor je sterk en fit wordt. Je wordt minder snel verkouden, je kunt beter sporten en spelen en je kunt ook beter leren. In groente en fruit zitten ook vezels die goed zijn voor je darmen. Ze zorgen ervoor dat je beter naar het toilet kan.

4 Eet zeker niet te veel ongezond, omdat je slechte tanden kunt krijgen. Van BV. Frisdrank, snoep enzovoort. Het is wel lekker maar jammer genoeg mag je er niet zo veel van.


Download ppt "Presentatie door: Ana,Simone,Lolita Voeding Dit is een voorbeeldje: Het is belangrijk om elke dag 2 stuks fruit en drie opscheplepels groenten te eten."

Verwante presentaties


Ads door Google