WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
VLEKHO-HONIM Om deze presentatie op je eigen tempo te volgen klik je telkens met de muis voor een volgende stap of een volgende dia. •Starten met je Digitaal.
Advertisements

Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Certificaat exporteren en opladen op
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Wegwijs in de Nationale Bank van België
Installatie instructie
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
De website Modules en Blokken Linken ! Verband tussen
Handleiding voor het updaten van de Pupillen competitie website V (22april 2010)
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Cursus Internet Leerstof (Alleen Zuidland). Uitleg over wat het is..
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.
MyMinfinPro-Ondernemingen
WebDoc Het documentbeheersysteem van de beleids- en adviesorganen van de associatie.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Bizig met laden... Beweeg met muis A.U.B. Mijn bestandenuploadenhelp handleiding X Klik hier om bestandenden naar ‘’mijn bestanden’’ te copieeren.
Wegwijs in Belfirst.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Handleiding ClassDojo
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Eenvoudige website Weebly
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
De website Modules en Blokken website - webmaster Verband tussen Aanvulling op de handleiding voor webmasters Linken ! Auteur: Ad Rijkers.
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Werken met JOIN UT Tom Buys Maart 2016.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Noorderportal voor studenten
SharePoint Machtigingen In de Private en Public cloud.
Windows mappen en bestanden woensdag 3 februari 2016.
Gegevens exporteren Handleiding
Hoe werkt mijn werkplek?
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Expeditie Bestandsbeheer
Webinar voor ambassadeurs
BEGINNERs EV3 PROGRAMMeer Les
Microsoft® Office Word 2007-cursus
Hoe werkt mijn werkplek?
Waarom Google slide handig of onhandig is
Instructie om een afspraken te plannen
Versturen van data naar meerdere mensen
Bedrijfsnaam Producten en services
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
ClupApp van HTV Berg & Dal
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Goochelen met Google Chrome
Hoe werkt mijn werkplek?
Speedy’s go digital – basecamp base
Transcript van de presentatie:

WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013

Inhoud Uw WebDoc-portaal Wat vindt u op de homepagina? Archief Snelle opties bij documenten Waarschuwingen instellen Een document openen of bewerken Meerdere documenten beheren Tip: WebDoc via de Verkenner Zelf documenten uploaden Meer info

Uw WebDoc-portaal Adviesorganen waar u lid van bent Overkoepelende organen Onderliggende organen Adviesorganen waar u lid van bent Overkoepelende organen Onderliggende organen

Wat vindt u op de homepagina? Zoekveld Documenten voor de volgende vergadering Documenten van vorige vergaderingen Handleiding, ledenlijst en nuttige links Data volgende vergaderingen Aankondigingen

Archief Documenten van vorige vergaderingen kunt u op de homepagina vinden, maar ook via de knoppen aan de linkerkant of de zoekbalk rechts bovenaan.

Snelle opties bij documenten Beweeg met de muis over een document; via het pijltje dat er naast verschijnt, kunt u een aantal acties kiezen. Handige opties: Waarschuw mij als iemand een document wijzigt. Download een kopie van dit bestand. Verzend een snelkoppeling naar dit bestand via . Handige opties: Waarschuw mij als iemand een document wijzigt. Download een kopie van dit bestand. Verzend een snelkoppeling naar dit bestand via .

Waarschuwingen instellen Waarschuwingen kunnen ook worden gebruikt om een mail te ontvangen wanneer een nieuw document wordt toegevoegd. Daarvoor stelt u een waarschuwing in voor de hele bibliotheek.

Een document openen of bewerken Als u een bestand wilt openen in Word of Excel, opent u het document eerst in uw browser en kiest u vervolgens bovenaan ‘Openen in Word’. Hou er rekening mee dat u documenten met de autorisatie ‘Beperkt Toegankelijk’ niet kunt bewerken.

Meerdere documenten beheren Om meerdere documenten tegelijk te openen of kopiëren, opent u de Verkenner-weergave via het tabblad ‘Bibliotheek’ (werkt enkel in Internet Explorer). Op een kleiner scherm kan de knop verborgen zijn. Dan zoekt u het oranje logo van Sharepoint, en klikt u het pijltje eronder open.

Tip: WebDoc via de Verkenner Hoe u dit doet, leggen we stap voor stap uit op: verkenner Hoe u dit doet, leggen we stap voor stap uit op: verkenner Als u de WebDoc-pagina toevoegt als netwerklocatie, kunt u de documenten van uw WebDoc-groep rechtstreeks via de Verkenner raadplegen. Zo hoeft u niet steeds naar de website te surfen!

Zelf documenten uploaden Documenten online plaatsen en er samen aan werken kan bij ‘In Voorbereiding’. Via de ‘Documenten’-balk bovenaan kunt u een nieuw document starten of bestaande documenten uploaden.

Meer info Uitgebreide handleiding: Vaak gestelde vragen: Andere vragen of problemen: of 016/