Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het Nederlandse Rode Kruis
Advertisements

Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Juf myriam Juf Myriam Dit ben ik Mijn klas Dit schooljaar
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Sporten.
Mijn stage bij Hamers Bv.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
1 Over de levenskracht, over kinderen, ze worden geboren hoe dan ook.
Advent Week 1.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Vmbo Helicon Eindhoven
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
Mijn stage bij Wijkenstein Naam: Amanda van de Nieuwegiessen Klas: Grijs Jaar: 4e Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas.
Mijn Stage Bij *Kastelein Naam: *dino taradzic Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Kunst bij de Mussen. Wij zijn de kunstenaars We bedenken zelf allerlei dingen.
Meneertje Blij en Somber
Proef nummer Sanedu De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!!
Antwoord op vraag SOPO1-4
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Wij gaan op reis met ……… Lot.
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
Mijn stage bij de kruimelkring Naam:elke noordman Klas:4aJaar:2009 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Mijn stage bij het grotehuis het is een bejaardentehuis Naam: Elke Klas:4a Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ.
Ik ben Bob..
Kindernevendienst (KND) Op zondagmorgen tijdens de kerkdienst gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 naar de kindernevendienst. Hier horen we verhalen uit.
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Geluid aan.
Herfst Kleuren-& Vruchten
Onder, boven, voor en achter
De dag uit het leven van Maria Elena
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Interpreteren van data
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Luca’s spreekbeurt over Maine coons
Wat ik wil…..
Mm, lekker warm en veilig hang ik aan moeders takken. Het is hier zo fijn, zo gezellig. Mijn vrienden de dieren komen langs. Ze eten en rusten uit. Het.
Wij hebben een hart voor iedereen
Mijn spreekbeurt gaat over
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Goedendag computerbezitter!
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
‘Mixed up piles’.
Men vraagt zich af waarom …
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Welkom in Hotsjietonia. Onderwerpen Vernieuwd spelaanbod Spelvisie SCOUTS Doorlopende leerlijn Activiteitengebieden Het dorp Hotsjietonia De themafiguren.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wenboekje Speelzaal Haasje Repje. Als je bij ons komt spelen mag je je jas aan de kapstok ophangen. Daar kan je zelf bij. Jas aan de kapstok.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Mijn spreekbeurt gaat over
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Mijn spreekbeurt gaat over
Transcript van de presentatie:

Welkom in Hotsjietonia

Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De themafiguren

Wat is Scouting? Bij Scouting –Speel je buiten –Ga je op kamp –Doe je leuke dingen –Doe je uitdagende spelletjes –Leer je samenwerken –Leer je samen spelen

Welkom in het dorp Hotsjietonia

De themafiguren van dorp Hotsjietonia

Ik stel aan u voor STUITER Hi! Ik ben Stuiter. Ga je met me mee naar het dorp Hotsjietonia? Daar wonen leuke mensen en grappige dieren. FLEUR KLEUR Ik vertel graag verhalen. Maar niet vanuit mijn luie stoel. Het wordt juist extra leuk met mooie kleren en prachtige decors. STERRE STROOM Samen met mijn broer Steven ga ik regelmatig op avontuur.Met onze boot varen we de wereld rond. STEVEN STROOM Kaart en kompas lezen kan ik heel goed. Ik help Sterre als we gaan varen. En zij helpt mij als ik bang ben voor iets. NOA Ik lig vaak heerlijk op de kussens van mijn huisje te dromen. Ik krijg vaak bezoek van vrienden, zoals mijn goede vriend Stanley. Ik lees graag en houd van yoga. ROZEMARIJN Ik ben bijna altijd in mijn tuin te vinden. Of in de keuken, daar maak ik lekkere hapjes voor mijn man Professor Plof en alle buren.

Ik stel aan u voor KEET KLEUR Als ik kan kliederen met verf ben ik blij. Alles wordt mooier als er wat kleur op zit. Gelukkig vindt mijn moeder dat ook! PROFESSOR PLOF Proefjes doen is het leukste dat er is! Een beetje van dit en een beetje van dat. Ik probeer wel eens wat…… STANLY STEKKER Sleutelen, puzzelen, knutselen, computeren of bouwen. Ik maak graag dingen. Van robots tot handige afstandbedieningen. REBBEL In vind het leuk om Bas te helpen en ik ben dol op dieren. In ons dorp is het heel gezellig. Ik klets met iedereen. BAS BOS Samen met Rebbel, mijn vrouw, woon ik aan de rand van het bos. Als boswachter ben ik bijna altijd buiten.

Veel plezier in Hotsjietonia