U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Installatie instructie
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Inleiding instructie MijnSmile
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
Handleiding Webbased CRF behorend bij BARTrial Voor meer informatie Deirdre van Imhoff Peter Dijk Christian Hulzebos UMCGroningen BARTtrialReducing BIND.
Een introductie van De nieuwe website
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Wil Kersten & Gerben van Engelen
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
Multatuli in SPBS Het fictiedossier uitgewerkt in SPBS.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
om deze presentatie uit te voeren
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Wegwijs in Belfirst.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
 Verslaglegging Wat is de bedoeling en hoe werkt het? Vragen en opmerkingen van het team  Rapporten invullen (herh.) - Rapporten individueel controleren.
Klik op “Invoeren validatieboek”
Handleiding ClassDojo
Welkom! Klik hier om te beginnen
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Waarom het ouderportaal?
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Magister voor ouders.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Training SomToday DINSDAG 19 APRIL. Wat doen we vandaag ?  Inloggen  Studiewijzer aanmaken  Studiewijzer indelen  Huiswerk invoeren  Studiewijzer:
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Gegevens exporteren Handleiding
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Algemene beschrijving van de toepassing
<naam van werkgroep>
IWIO – Blok/Toets evaluatie
Instructie om een afspraken te plannen
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
ClupApp van HTV Berg & Dal
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Uitleg Uitslagenservice
INSCHRIJVEN VOOR EEN TORNOOI
Transcript van de presentatie:

U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt het scoreformulier? Deze presentatie geeft u stapsgewijs inzicht in hoe u aan de slag kunt gaan. Klik bij elke dia door op de pijl rechtsonder om de presentatie te doorlopen.

Via de homepage van de site kunt u zich registreren en vervolgens kunt u inloggen. Dit is nodig om uw project te kunnen beoordelen met de Preffi 2.0 of het EKI. Registreren is kosteloos en anoniem. U kunt zoveel projecten invoeren als u zelf wenst.

U logt in en komt vervolgens op deze pagina. U kunt hier steeds een nieuw project invoeren. Klik dan op Nieuw project

U voert uw nieuwe project in. Vermeld uw gegevens en de projectgegevens, en kies de wijze van beoordelen bij “soort project”. Bij het laatste kiest u uit de mogelijkheid om te scoren met de digitale Preffi of het EKI. Als u kiest voor Preffi, krijgt u vervolgens een keuzemenu voor het type project dat u beoordeelt (zie volgende dia voor uitleg van dit menu). U klikt op OK als u alles heeft ingevuld. U bent dan klaar om het scoreformulier in te vullen.

Bij type project kiest u uit: Algemeen: een project dat niet duidelijk valt binnen onderstaande categorieën Community-, participatie of bottom-up project: project waarbij vooral de inbreng van de doelgroep centraal staat Diagnose- of probleemverkenningsproject: project met als doel het benoemen of verkennen van een probleem Evaluatieproject: evalueren van een interventie is de doelstelling van het project Implementatieproject: in dit project staat het implementeren van een interventie centraal Ontwikkelingsproject: het project is gericht op het ontwikkelen van een interventie

Als u al meerdere projecten heeft ingevoerd ziet u op dit scherm een overzicht van alle ingevoerde projecten. Deze zijn onderverdeeld in soort beoordeling (Preffi of EKI) en type project. Door te klikken op de projectnaam komt u in het scoreformulier.

Vóór het Scoreformulier zit nog het tabblad Algemeen. Hierop treft u uw ingevulde projectgegevens aan. U kunt via dit scherm alle gegevens van het project ten alle tijde wijzigen.

U bent aangekomen bij het scoreformulier. Klik bij ieder cluster op het item, dan wordt deze geopend en worden de vragen zichtbaar. Na het invullen van uw scores bij alle items verschijnt automatisch de beoordeling per cluster. Door aankruisen van Extra Waarde wordt dit item dubbel meegeteld in de clusterscore.

U kunt hier ook eigen opmerkingen of aandachtspunten kwijt. Deze vindt u later terug in de rapportage. Zo zien de vragen er uit als u het item heeft geopend. Vul ja of nee in.

Op alle items waar u zwak of matig heeft gescoord kunt u verbetertips nalezen. Via dit tabblad kunt u in de verbetertips komen. Klik op het groene pijltje om de tips te openen!

Dit zijn de verbetertips. U kunt hier tevens uw actiepunten (op basis van de tips) kwijt. Vul hier uw eigen actiepunten in.

Uw scores staan in het rapport op het laatste tabblad. Naast een overzicht van de beoordelingen ziet u in de uitgebreide versie van het rapport ook uw opmerkingen en uw actiepunten terug. Kies hier voor een verkorte of uitgebreide versie van het rapport.

Het rapport bevat tevens een grafische weergave van uw beoordeling.

U bent aangekomen bij het einde van deze presentatie. Wij wensen u succes bij het gebruik van de Preffi 2.0 en het EKI en hopen dat deze instrumenten u behulpzaam zijn bij het verhogen van de kwaliteit van uw dagelijkse werk. Meer achtergrondinformatie over de Preffi 2.0 en het EKI vindt u op de website. Uw reactie of vragen kunt u kwijt via het contactformulier (knop contact op homepage).