Brengen we elkaar aan de voet van het kruis? Door licht en warmte gaat de bloem open Zo gaat ons hart ook open door het licht en de liefde van God.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Zingen Vers 1 Jezus leeft en ik met Hem!
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Lord, the Lord. © 1987 Thankyou Music / Universal Songs 1/6 HEER, UW LICHT EN.
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
Wie is God en wat is Zijn Naam
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
De lichtstad.
MET JEZUS OP WEG DE WEG NAAR HET ECHTE GELUK.
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Geprezen zij de Heer opwekking 44
O, Heer mijn God opwekking 407
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Ik wandel in het licht met Jezus, het donk're dal ligt achter mij,
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
De aarde.
GODS DAGELIJKSE LEIDING
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Light of the world © 2000 Kingsway's Thankyou Music / Unisong Music Publishers.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: When I look into Your holiness © Integrity Music/Universal Songs 1/3 ALS IK OPZIE.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
In Uw licht zien wij het Licht
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Opwekking 334 Oorspr. titel: Lord, the light of your love
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
 ‘En zoals Mozes de slang in de woestijn verhoogd heeft, zo moet de Zoon des mensen verhoogd worden, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat,
In deze dienst zal Ds. H. de Vries voorgaan. Voor de dienst zingen we Psalm 50 : 11 Na de zegen Gezang 158 Schriftlezing: Genesis 49 : 1 – 28 Tekst: Genesis.
Bron van levend water opwekking 445
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Zingen Vers 1 Hoor, trouwe Vader, ons gebed, zie op uw Zoon,
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Votum = Psalm 121: 1 Zegengroet Zingen: Psalm 121: 2, 3, 4 Voorganger: ds H. Offereins te Steenwijk.
Er bloeit iets op! Kerstproject Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen. Verlos mij van mijn bange pijn! Zie, heel mijn hart staat voor U open en wil,
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Kerstviering Bethelschool 2013
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
539 kom nu is de tijd, aanbid hem Kom, nu is de tijd: aanbid Hem Kom, nu is de tijd: ontmoet jou God. Kom, zoals je bent, aanbid Hem. Kom, zoals je.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
♪ 25:2,3 ♪ 25:6,7 ♫ KND Voor we gaan ✝ EXO 34:27-35 ♪ 536:1,2,3,4 ✝ LUK 09:18-36 ♫ OPW 334 ♪ 834:1,2,3 ♪ 630:1,2,4.
Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag.
Voorganger:ds. Abma Welkom in deze dienst Schriftlezing:Handelingen 2:
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Samen in de Naam van Jezus, heffen wij een loflied aan.
Is het mistig in je leven, waardoor je het licht van God niet herkent? Matthijn Buwalda herkende in de mist het beeld dat hij van God had. Zijn zoontje.
mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;
Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen,
Als ik opzie naar uw heiligheid, mij verbaas over uw lieflijkheid,
Transcript van de presentatie:

Brengen we elkaar aan de voet van het kruis?

Door licht en warmte gaat de bloem open Zo gaat ons hart ook open door het licht en de liefde van God

Jezus zegt ons in Joh.12:46: ‘Ik ben een licht, in de wereld gekomen opdat ieder die in Mij gelooft, niet in de duisternis blijft.’ Het Licht is sterker dan de duisternis.

Door Jezus ziet God naar ons om: komt Hij uit liefde op visite

Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen, waar U bent zal de nacht verdwijnen. Jezus, Licht van de wereld vernieuw ons, Levend Woord, ja, Uw waarheid bevrijdt ons. Schijn in mij, schijn door mij… Opwekking 334

Als ik opzie naar Uw heiligheid, mij verbaas over Uw lieflijkheid, dan vervagen de dingen rondom mij door Uw helder licht. Als ik vreugde vind heel dicht bij Uw hart, als Uw liefde mijn wil heeft omvat, dan vervagen de dingen rondom mij door Uw helder licht. Opwekking 418 – Zie refrein volgende dia

Heer, ik aanbid U (2x) U schiep mij om U te aanbidden, Heer Heer, ik aanbid U (2x) Ik leef nu om U te aanbidden, Heer

Wanneer zal deze oester zich openen?

Als de oester zich veilig voelt in het water, zal het dier zich openen voor de nodige voeding

Licht van de wereld, U scheen in mijn duisternis; Nu mag ik zien wie U bent. Liefde die maakt, dat ik U wil kennen Heer, Bij U wil zijn elk moment. Opwekking 595

Wie begrijpt mijn duisternis ???

Laat de belofte uit Jesaja 60:1 je bemoedigen: ‘Sta op, word verlicht, want uw licht komt en de heerlijkheid van de HEERE gaat over u op.’

Jesaja 9:1: Het volk dat in duisternis wandelt, zal een groot licht zien.

Opwekking 167

Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 1. Ik wandel in het licht met Jezus, het donk’re dal ligt achter mij, en ‘k weet mij in Zijn trouw geborgen, welk een liefdevolle Vriend is Hij.

Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 2. Ik wandel in het licht met Jezus, Geen duist’re wolk bedekt de zon, En ‘k kan niet anders, ‘k moet Hem prijzen, Die de zonde in mij overwon.

Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 3. Ik wandel in het licht met Jezus, O, mocht ik zelf een lichtje zijn, Dat straalt te midden van de wereld, Die gebukt gaat onder zorg en pijn. Glorieklokken: M.A. Alt

Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 4. Ik wandel in het licht met Jezus, Mijn ziel is Hem gans toegewijd; Met Hem verrezen tot nieuw leven, Volg ‘k mijn Heiland tot in eeuwigheid. Glorieklokken: M.A. Alt – Opwekking 214