Galvanistraat 12 6716 AE Ede Nederland T: +31 (0) 318 664 555 E: W: F:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uitbesteden van ICT diensten? Bezint eer U begint!
Advertisements

Doel presentatie Deze presentatie is te gebruiken als je bij een school een presentatie over werken in de zuivelindustrie gaat houden. Maak dit je eigen.
Organisatiekunde.
Koninklijk Paleis, Amsterdam Van Vonderen Schildersbedrijf, Bergeijk.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
Green Farming Kenya Programma informatie Introductie Green Farming Kenya is een programma voor Nederlandse tuinbouw toeleveranciers die actief zijn in.
POD maatschappelijke integratie
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Introductie Meditex is een bedrijfsdivisie van Kartex en richt zich specifiek op de ontwikkeling en productie van medische kleding De kracht van Meditex.
PIERRE AULAS Art of Nose – Olfactisch Artistiek Directeur “Ik help bij de geboorte van nieuwe parfums” Carrière Bijna bij toeval heeft Pierre de parfumindustrie.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
Welkom.
2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor.
H7: Productmanagement.
Welkom bij de presentatie van het
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
“Packaging Your Future”
Iedereen zet zich in Tegenprestatie of Maatschappelijke bijdrage.
Hoofdstuk 4 Aardrijkskunde, economie en maatschappij
Zonnekeur Installateur Solar days 2014, Wageningen Gerard van Amerongen Stichting DEPK 1.
Het traineeship van de Ter Steege Groep. Het traineeship van de Ter Steege Groep.
Visie & Strategie.
Toekomstige mobiliteit
Goederenverwerking H20 Milieu Manager Handel.
Hoofdstuk 1 Lisa & Janne.  Draait om klanten  Opbouwen van klantenrelaties op basis van klantwaarde en klanttevredenheid.  Klanten behoeften bevredigen.
Verkoop en marketingplan
KAM H3 Milieu Logistiek teamleider.
Steven van Belleghem. - Inspirator bij B-Conversational - Frequente spreker op congressen en binnen bedrijven. - Business coach en geeft advies omtrent.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
STIMULEREND KIEZEN Een blik op de wereld van de industrie INDUSTRIE IN BELGIE.
 A-94 A-94.
EASY CLEAN UP B.V UW PARTNER IN AFVAL MANAGEMENT OP DE BOUW EEN SCHOT IN DE ROOS.
Werken met logistiek Presentatie titel College 2
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 PRESENTATIE ‘Eigen Materiaalonderzoek’ Voornaam Achternaam Rotterdam, 11 november 2014.
Drie sociaal ondernemers die geloven in samenwerken
50.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
De sector “zorgboerderij” GESCHIEDENIS, CIJFERS EN TOEKOMST.
SAMENWERKING HAASNOOT & POLARIS Een sterke partner voor de vishandel.
Energie en Duurzaamheid Stichtingsraad SBO, werkgroep Energie en Duurzaamheid 4 april 2013.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Technische informatie Tegellijm programma
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
Gemaakt door Thiadney Jordan, Amir Hasani EXPORTADVIES amir.
Door de bomen het bos weer zien Henk Post Bedrijfsanalist ISZF November 2005.
Green Banana Ondernemers traject Bijeenkomst 7. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst gedaan?  Huiswerk…  Hoe ging het marktonderzoek?  Liepen.
De Wmo is meer dan zorg? Commissie Samenleving, maandag 17 maart 2008.
Interpay gaat Internationaal Bedrijfscultuur bij marktgerichte en internationale aspiraties Dave Rietveld 3 november 2005.
Assetmanagement Een nieuwe manier van beheer. Assetmanagement in Dordrecht Wat is Assetmanagement? En wat is het verschil met de huidige werkwijze? Welke.
1. Strategische componenten Wat bouwen we op? Waarom bestaat Riwal? Onze overtuigingen en principes Hoe boeken we in de loop der jaren succes? 2 Visie.
Wet OKE Ontwikkelingskansen door kwaliteit en educatie.
Jaarverslag Inleiding 2.OR en communicatie 3.Onderwerpen 4.Advies en instemmingsverzoeken 5.Kennis en scholing OR 6.OR en samenwerking met andere.
Kennismaken met Stichting Wooninitiatief Nootdorp.
Uit onze eigen vloeren fabriek komen alle houten vloeren en lamelparket soorten en wij importeren laminaat.
Presentatie en marketing Hoofdstuk 5 Winkelformule.
Groeien!groeien! Quintin Schevernels. De groei van de ondernemer en de groei van de onderneming hangen zeer nauw samen!
Foby Multiplaat Mutifunctioneel
Alle inspanningen die het bedrijf doet, noem je ook wel marketing
Succesfactoren voor werk Motivatie, kennis en vaardigheden
Vakbekwaam hovenier onderhoud m/v
Een product of dienst verkopen
Groei van ‘de onderneming’ …
Verkoopt en handelt verkoop af
Hoofdstuk 5 Het marketingplan
Dienstverlening Krikke Consult
Nederland en de rest van de wereld
Inspelen op innovaties
Customer service & Relatiemanagement
Transcript van de presentatie:

Galvanistraat AE Ede Nederland T: +31 (0) E: W: F:

De Eurovitegroup De Eurovitegroup is zowel importeur, fabrikant als investeerder. Als importeur distribueert de Eurovitegroup keramische wand-, mozaïek- en vloertegels in combinatie met klein sanitair. Daarnaast is de Eurovitegroup fabrikant van tegellijmen, voegmortels, behanglijmen en schoonmaakmiddelen zowel op chemische als biologische basis en produceert zij naast de eigen merken Foby en BIOnyx ook voor een breed scala aan Private Labels voor diverse (inter-) nationale klanten. Actief opererend is de Eurovitegroup verdeeld in 3 divisies: Import, Productie en Logistiek. De synergie tussen deze verschillende divisies is één van de Unique Selling Points van de Eurovite - group, die ook nog actief is als investeringsmaatschappij middels o.a. haar vastgoed BV de Steenberg. Met name voor wand- en vloerbetegeling kan ondertussen een totaalproduct geleverd worden, inclusief technisch advies van de eigen R&D afdeling. Binnen de Eurovitegroup zijn bijna 100 mensen werkzaam.

De Eurovitegroup Eurovitegroup CV Imola Foby Multiplaat BIOnyx VOB Tegelsonline De Steenberg Portazul

De Eurovitegroup Het eigen merk Foby is al sinds de jaren ’60 uit de vorige eeuw een vooraanstaande internationale speler in tegellijmen, voegmortels, egaliseermiddelen, reparatie, vulproducten en behanglijmen. Alle Foby producten worden in het eigen R&D laboratorium ontwikkeld en worden daar dagelijks gecontroleerd en getest op kwaliteit. De producten voldoen aan de hoogste technische eisen en de noodzakelijk wettelijke normen. Multiplaat is een bouwplaat van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim voorzien van een met glasvlies gewapende mortellaag die zeer snel en makkelijk te verwerken, waterdicht is en grote tijdbesparingen oplevert bij o.a. verbouwingen en renovaties. BIOnyx is de merknaam voor een eigen lijn 100% biologische schoonmaak- en reinigingsmiddelen. Vloeronderhoud Benelux is een bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud en reinigen van diverse soorten vloeren. Tegelsonline is de logistieke dienstverlener van de Eurovitegroup. Zij beschikt anno 2015 over 9 eigen trekker-/opleggercombinaties. De Steenberg is de maatschappij waarin het onroerend goed, de deelnemingen en de investeringen worden ondergebracht.

De Eurovitegroup Portazul is de merknaam die voortleeft uit het rijke verleden van de Portazul winkels en wordt ingezet voor internetactiviteiten in samenwerking met Retail en Bouw gerelateerde afnemers van de Group. De Eurovitegroup beschikt over een gespecialiseerde projecten afdeling die er in kan bijdragen dat de binnen de Eurovitegroup geproduceerde of geïmporteerde materialen in grootschalige projecten worden voorgeschreven en verwerkt. De Eurovitegroup beschikt over een solide financiële basis. Haar zelfstandigheid stelt haar en haar werkmaatschappijen in staat op tal van gebieden een voorsprong op haar concurrenten te behouden.

Missie / Visie Zoals reeds gemeld fabriceert de Eurovitegroup tegellijmen, voegmortels, behanglijmen, multiplaat en aanverwante producten. Ook importeert en verkoopt zij keramische wand- en vloertegels alsmede badkamerartikelen waaronder kranen, spiegels, doucheschermen, keramisch sanitair, douchegoten, badkamermeubelen, baden, radiatoren en stoomcabines. Onze Missie is deze activiteiten op een stabiele, kwalitatieve en doelgerichte manier uit te voeren waarbij we enerzijds “Constructief Zuinig” zijn op wat we hebben en anderzijds “Progressief Investerend en Innovatief” bezig zijn met nieuwe mogelijkheden, nieuwe afnemers, nieuwe producten, nieuwe markten èn nieuwe technieken! Creativiteit, doelgerichtheid en cost controll zijn daarbij voor ons kern voorwaarden, waarbij onze klanten telkens weer centraal moeten staan. We willen niet in 7 sloten tegelijk lopen en toch vooruitgang boeken. Groei èn continuïteit moeten daarbij hand in hand kunnen gaan, waarbij continuïteit vóór groei gaat. STRATEGY VISION MISSION EUROVITEGROUP

Missie / Visie De Eurovitegroup moet telkens weer zuinig zijn op klanten, leveranciers en personeel. Net zo zeer als personeel en leveranciers zuinig zijn op “de Bron” (de Eurovite Group). Zo dat óók een volgende generatie verder kan dankzij het voortbestaan van die bron. De mensen zijn daarbij de aorta van ons bedrijf; voor een goed functionerend bedrijf en voor continuïteit is een goed functionerende aorta noodzakelijk. STRATEGY VISION MISSION EUROVITEGROUP

Producten Keramische wandtegels Keramische vloertegels Keramisch outdoor assortiment Mozaiek Klein Sanitair Foby producten Private Labels Foby Multiplaat BIOnyx biologische schoonmaakmiddelen Portazul Steenberg VOB Diensten Import Productie Logistiek Agentschap

Eurovitegroup Galvanistraat AE Ede Nederland T:+ 31 (0) W: F: p

We hopen u middels deze presentatie een algemene indruk te hebben gegeven. En voorzien u graag van extra informatie die u kunt aanvragen via: