OV Cafe Pedro Peters CEO RET. De OV-chipkaart is ingeburgerd.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Advertisements

- Administratie - Analyse - Actie -
Automatic Delivery Rewards Basisprincipes. Automatic Delivery Rewards •Automatic Delivery Rewards of ADR is een programma waarvoor Distributeurs en Klanten.
Het Radboud Prepaid Programma
HARTENBOER  Wie zijn we – waar staan we voor  Korte keten  Consumenten  Producenten  Distributie  Partners.
H1 wikken en wegen Paragraaf
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Presentatie CNA, 22 Oktober, Marijn Willemen en John Keunen
BIG DATA Jeroen Wolfs. Agenda •Big data •Check-out & big data •Toepassingen van big data in eCommerce.
Advies AO Wielerbond De Euromasters
F&J webcreation even voorstellen… we willen graag met u in gesprek, dus…
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
SuccesfactorindicatorTargetActie Omzet Omzet per link/ advertentie100 EUR1.Bedrijven advertenties laten plaatsen 2.Online bedrijven/ websites benaderen.
OV-chipkaart stand van zaken
Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk.
Games in marketing. Hoe kunnen games uw marketingstrategie naar een hoger plan tillen?
Holly Cheung, Mellissa Geustskens, Cindy de Gilder en Cleo Graaf klas Groen.
Gratis openbaar vervoer met een sociaal doel 11 november 2009 Rudy Schoonveld.
E-pensioen Online antwoord op al je pensioenvragen.
Presentatie Regiocommissie Verkeer en Vervoer 25 februari 2009.
Werkloosheid Nadelen en voordelen.
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
Telfort Postpaid Buitenlandbundels - live op 28 juli
Informatie over reizen met de OV-chipkaart
11 OV-Chip BUURTBUSSEN WELKOM.
Gezondheid, basis voor jouw toekomst!
Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten
WELKOM publiek in control, draai de rollen om Anneke van der Vaart Account manager CJP Thijs Sprangers CEO Live on Demand CJP Cultuurkaart.
Atelier: ‘Vrij en bekwaam om te kiezen’ Nadia Hadad – Tim Claerhout – deelnemers aan het atelier – Geert Van Hove.
Het Radboud Prepaid Programma
Programma OvRAN Symposium Toekomst Accountant WELKOM uur buffet uur Huub Wieleman, Geert Koster en Corneel Spil, “Verloren vertrouwen.
De nieuwe manier van reizen en betalen in het openbaar vervoer
Houd uw winkel in de hand met. Strategie Wat heeft u in de hand? Uw inkopen (u koopt alleen in wat nodig is) Uw verkopen (u rekent snel en efficiënt.
Europees Fonds voor de Meest Behoeftigen (EFMB) Vereisten ()
Datingapplicatie Iphone
Verkopen en kassa H5 Betalen en administratie Ondernemer detailhandel.
Online filmpjes maken. (
Uw eigen App Communiceer via uw website de App aan al relaties. Uw klanten beschikken altijd (ook offline) over uw en andere geregistreerde gegevens.
Sales Tips.
UVW LinkedIn Presentatie
Rekenen met rente Jnw, september 2015.
A Waarde voor het onderwijsproces  Inzet van sociale media maakt onderwijs kwalitatief beter: o Effectiever / Efficiënter / Activerender o Bewuste ingezet,
ARRIVA.NL Pilot Touch&Travel Arriva Nederland Bas van Weele | 26 september 2014.
Social media. Agenda Over ons Facebook Twitter Linkedin Instagram.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Fietsparkeer Management Systeem Achterkant:Voorkant: Platforms van derden. Bijv NS, MyWheels, RET etc Open data voor apps en routeplanners FMSservice Barcodestalling.
Waarde van de auto: bepaal het gratis via auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl Waarde autoWaarde auto bepalen ikwilvanmijnautoaf.nl.
Aubid Sarwar 4FD Betalen via Internet Waarom dit onderwerp? Wij kozen dit onderwerp omdat er tegenwoordig veel inkopen via internet gedaan worden en.
TCR SCHOOLPAS De TCR schoolpas gebruik je om op school te printen en kopieeren. Na je plaatsing ontvang je automatisch een met alle informatie om.
Raadsinformatieavond PGB
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Winkelstraat de Heurne
Le Credit Sportif: Meer plezier van je kantine!
IDDINK BOEKENSERVICE.
Communicatie digitaal studiemateriaal
De Personeelsvereniging organiseert voor U, Uitnodiging, Zeevissen op Grevelingen met de MS Theo (Max aantal deelnemers 30 personen ) Wie het eerst komt.
Instrument voor ontmoeting, een verbonden buurt en meer:

Welkom!.
Binnenkort start hier het webinar Facebook Marketing voor je groep - Deel II: ‘Je Scoutinggroep op Facebook’
ADR's & SCAN CARDS.
Betrouwbaar - laagdrempelig - interactief
SLA MUNT UIT UW DMS. SLA MUNT UIT UW DMS Agenda Optimaliseer uw logistieke proces Afname van handmatige acties Nieuwe functionaliteiten TruckVision.
5minutes GoHerbalife Login op
Vrijwilligers KBO en PVGE
HANDLEIDING Stichting Schoenmakers Gilde Versie 1 – 15 december 2018.
De WAKOSTA?! – APP De wegwijzer in jouw budget.
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

OV Cafe Pedro Peters CEO RET

De OV-chipkaart is ingeburgerd

Reizigers zijn gewend en ervaren gemak

OV-chipkaart scoort beter dan strippenkaart

Wat is OVMiles? OVMiles is het spaarprogramma van de RET en beloont je voor iedere kilometer die je reist met bus, tram of metro van de RET. Met iedere gereisde kilometer spaar je één Mile. De Miles die je hebt gespaard kun je besteden bij de OVMiles partners.

De partners van OVMiles

Miles besteden Miles besteden kan op twee manieren: 1.Vooraf een coupon bestellen via de website. Deze coupon wordt aan je OV-chipkaart gekoppeld en kun je verzilveren door de OV-chipkaart voor de kaartlezer van de betreffende partner te houden. 2.Direct op locatie door je OV-chipkaart voor de kaartlezer te houden. Het exacte aantal Miles wordt van jouw account afgeschreven.

De OV-check Met de OV-Check krijg je een leuk extraatje als je de afgelopen 3 uur met de RET hebt gereisd. De OV-check staat los van het aantal Miles dat je gespaard hebt.

Voorbeelden van aanbiedingen

OVMiles op social media

Resultaten OVMiles leden met profielinformatie Miles gespaard bestelde acties deelnemers aan winacties likes op de Facebook-pagina van OVMiles

ABC: Achteraf Betalen voor Consumenten Voor reizigers, die op saldo reizen en meer gemak en overzicht willen. ABC is de consumentenversie van reizen-op-rekening voor zakelijke klanten met een Business Card. Functionaliteiten: beschikbaar voor persoonlijke OV-chipkaarten beschikbaar voor anonieme OV-chipkaarten max. 6 kaarten te koppelen aan 1 betaalaccount online corrigeren van gemiste check-uits mogelijk OVMiles spaarsaldo op ABC-factuur te zien

Wat zijn de ervaringen van de ABC-testers? Gebruiksgemak: geen zorgen over onvoldoende saldo, gebrek aan kleingeld en gesloten poortjes. Minder stress bij een overstap of aansluiting. Overzicht: maandelijkse factuur van gemaakte ritten en kosten van maximaal 6 gekoppelde kaarten. Tijdens het reizen zijn de reiskosten niet zichtbaar, want prijsberekening is achteraf. Van de ABC-testers gebruikte 65% een automaat om saldo te laden en had 30% automatisch opladen. ABC geeft een beter inzicht in de maandelijkse reiskosten dan automatisch opladen en dus een gevoel van controle.

Nieuw: online gemiste check-uits corrigeren ABC-gebruikers, die een check-uit hebben gemist, kunnen deze online corrigeren. Via de maandelijkse factuur ontvangen ze teveel betaald saldo terug.

OV-chipkaart: de volgende fase Proposities worden steeds meer afgehandeld in de backoffice en online. Reizigers kopen niet meer vooraf een reisproduct, maar laten zich registeren in de backoffice met een klantenaccount. ABC is ‘future proof’, omdat het achteraf betalen mogelijk maakt. ABC is hierdoor geschikt voor andere dragers, zoals bankpas en NFC-telefoon.

Historie OV-chipkaart Rotterdam saldo of reisproduct laden toegang bij check-uit: prijsberekening en afrekenen registreren voor ‘achteraf betalen’ en code op kaart laden toegang in backoffice: prijsberekening en facturering

Toekomst OV-betalen