De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Personeelsvereniging organiseert voor U, Uitnodiging, Zeevissen op Grevelingen met de MS Theo (Max aantal deelnemers 30 personen ) Wie het eerst komt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Personeelsvereniging organiseert voor U, Uitnodiging, Zeevissen op Grevelingen met de MS Theo (Max aantal deelnemers 30 personen ) Wie het eerst komt."— Transcript van de presentatie:

1 De Personeelsvereniging organiseert voor U, Uitnodiging, Zeevissen op Grevelingen met de MS Theo (Max aantal deelnemers 30 personen ) Wie het eerst komt het eerst vist Wanneer: zaterdag 14 oktober 2017 Hoe laat: boot vertrekt om uur . (zorg dat je op tijd bent !!!!) Boot is om ongeveer uur terug in haven Voor wie: leden Waar: Haven den Osse,Langendijk NA Den Osse.(eigen vervoer) Eigen bijdrage: 7,50 euro. Eigen bijdrage is inclusief 1 pakje aas. Je dient zelf te zorgen voor een hengel of deze kan gehuurd worden op de boot, kosten zijn dan 5,00 euro per hengel, geef dit dan vooraf aan Emma door. Via loting krijg je een plaats op de boot toegewezen. Vissen met 1 hengel .Aanmelden is in eerste instantie voor eigen leden, vervolgens partners/thuiswonende kinderen. Indien er dan nog plaatsen beschikbaar zijn dan kunnen introducees mee tegen de kostprijs van 20 euro (excl, hengel,incl aas) Mochten er nog plaatsen over zijn dan word dit via de mail kenbaar gemaakt. Mochten er teveel aanmeldingen zijn dan wordt er geloot. Aan boord is drank en eten te verkrijgen Zeevissen Opgeven kan bij Emma Claassen t/m vrijdag afd Gas Naam…………………………………..…………………………………………………..Afdeling….………………………….……………………………………………………. Eigen hengel (ja/nee)…………………………………………………………………… let op !! Eigen bijdrage betalen per bank is mogelijk op rekening nr NL 26 RABO tnv The Energy Entertainment Club te Tilburg (geef wel even aan Emma door dat je dan per bank betaald)


Download ppt "De Personeelsvereniging organiseert voor U, Uitnodiging, Zeevissen op Grevelingen met de MS Theo (Max aantal deelnemers 30 personen ) Wie het eerst komt."

Verwante presentaties


Ads door Google