De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het Radboud Prepaid Programma

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het Radboud Prepaid Programma"— Transcript van de presentatie:

1 Het Radboud Prepaid Programma
03 April 2017 Het Radboud Prepaid Programma Rabobank

2 De Moneycard Wat is de Moneycard Moneycard Voorschot
Het aanvraagproces Moneycard: het opladen Kortom de voordelen

3 De Moneycard Een prepaid betaalkaart
Dient als vervanging voor de reguliere cheques Om eenvoudig elektronisch geld uit te keren aan cliënten Wordt door de Rabobank uitgegeven onder het merk VISA. De kaart wordt internationaal geaccepteerd Kaart heeft pincode 3

4 Wat is de Moneycard? Een vooraf opgewaardeerde kaart waarmee toegang wordt verkregen tot het elektronisch betalingsverkeer. De kaart is niet gekoppeld aan een individuele betaalrekening van een consument. Elk cluster/afdeling kan deze kaarten eenvoudig electronisch aanvragen voor zijn buitenlandse werknemers/gasten/studenten die geen Nederlands bankrekeningnummer hebben. De kaart wordt door CFA opgewaardeerd via een beveiligde webportal. Elke kaart heeft een eigen pincode. De cliënt kiest deze zelf.(via 0900-nummer) De cliënt kan met de kaart over de hele wereld bij geldautomaten geld opnemen, of pinnen in de winkels waar Visa wordt geaccepteerd. Rood staan is onmogelijk.

5 De Moneycard Voorschot
Specifieke eigenschappen: Voor eenmalige uitkeringen (Voorschot etc.) Prefunding door organisatie in spec.prefund-account Gelden toekennen op de kaart (min. € 250,- max. € 2.500,-) Via geautoriseerde toegang, functie-scheiding 4 ogen principe Moneycards worden uitgereikt aan de balie. (cliënt tekent voor ontvangst m.b.v. daarvoor bestemd formulier) Looptijd van deze card is 6 maanden Contant geldopname mogelijk via geldautomaat (kosten € 1,= per opname) Na verloop kaart, wordt resterend saldo teruggeboekt naar prefund-account organisatie in de Rabo floatbox, en is weer beschikbaar.

6 Het aanvraagproces De afdeling vult een daarvoor bestemd document (loopbrief) in (alleen bestemd voor buitenlanders) De “client” begeeft zich met de loopbrief en een geldig legitimatiebewijs naar CFA. Door CFA wordt de Card opgewaardeerd met het bedrag wat is ingevuld op het formulier. De balie is geopend op dinsdag en donderdag van uur. De Card wordt uitgereikt aan de “client”. (deze tekent voor ontvangst) 1 maal per maand worden de gelden van de Cards die uitgereikt zijn doorbelast naar de eenheid.

7 De voordelen voor de afdelingen
Geen contante geldstromen, maar electronische geldstromen. Geld is direct beschikbaar 4 Ogen principe bij opwaardering van de cards. (authorisatie) Bij de Rabobank is het mogelijk om binnen enkele dagen een bankrekening te openen: Gegevens die daarbij nodig zijn: * NAW-gegevens (verblijfadres in NL; landcode ingezetenschap) * Indien voorhanden: BurgerServiceNummer * Geboortedatum * Gegevens m.b.t. identiteitsbewijs (wij maken een kopie van het originele identiteitsbewijs)

8 De voordelen voor de organisatie
Geen contante geldstromen, maar electronische geldstromen Door gebruik Rabo Telebankieren: 4 ogen principe mogelijk bij opwaardering van de cards; (authorisatie) Eenmalige stortingen zeer inzichtelijk, vanwege Webportal. Restwaarden van de Moneycard Voorschot komen terug naar de organistatie en kunnen opnieuw gebruikt worden De cliënt kan eenvoudig via 0900-nummer of internet het saldo en historie van het gebruik zien. 8


Download ppt "Het Radboud Prepaid Programma"

Verwante presentaties


Ads door Google