De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inhoudsopgave 1.Introductie aanvrager(-s) en project(-idee) 2.Oplossing en FIWARE-relevantie 3.Markt en concurrentie 4.Team (intern/extern) 5.Mijlpalenplanning.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inhoudsopgave 1.Introductie aanvrager(-s) en project(-idee) 2.Oplossing en FIWARE-relevantie 3.Markt en concurrentie 4.Team (intern/extern) 5.Mijlpalenplanning."— Transcript van de presentatie:

1

2 Inhoudsopgave 1.Introductie aanvrager(-s) en project(-idee) 2.Oplossing en FIWARE-relevantie 3.Markt en concurrentie 4.Team (intern/extern) 5.Mijlpalenplanning en begroting

3 1. Introductie aanvrager(-s) en project(-idee) Introductie in de situatie en complicatie waar het projectidee een oplossing voor biedt (outcome) Een inhoudelijk omschrijving van het vernieuwende projectidee (het middel)

4 2. Oplossing en FIWARE- relevantie De wijze waarop FIWARE wordt gebruikt in het idee (toepassing) Het resultaat van het traject, SMART geformuleerd (output)

5 3. Markt en concurrentie Een beknopte marktscan, hoe ziet de markt waar de oplossing zich op richt eruit? Hoe verhoudt de voorgestelde oplossing zich tot de markt? Wat is de verhouding van het idee tot de concurrentie? Is het complementair of gaat het de concurrentie aan?

6 4. Team (intern/extern) Een beknopte marktscan, hoe ziet de markt waar de oplossing zich op richt eruit? Wat is de verhouding van het idee tot de concurrentie? Is het complementair of gaat het de concurrentie aan?

7 5. Mijlpalenplanning en begroting Een planning waarin aangegeven wordt hoe stapsgewijs wordt gewerkt richting het resultaat. Geef per mijlpaal de belangrijkste activiteiten weer. Een begroting waaruit tenminste blijkt: (1) hoe de mogelijke bijdrage van het consortium wordt besteed en (2) welke investeringen er worden gedaan om te komen tot het eindresultaat.


Download ppt "Inhoudsopgave 1.Introductie aanvrager(-s) en project(-idee) 2.Oplossing en FIWARE-relevantie 3.Markt en concurrentie 4.Team (intern/extern) 5.Mijlpalenplanning."

Verwante presentaties


Ads door Google