De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voor ondernemers die durven dromen! Peter Blokland

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voor ondernemers die durven dromen! Peter Blokland"— Transcript van de presentatie:

1 Voor ondernemers die durven dromen! Peter Blokland
WE GAAN VOOR GOUD! Voor ondernemers die durven dromen! Peter Blokland

2 “Weather check”

3 TR³M - Organisatie in balans
Waarom? Wat? Hoe?

4 VISIE De visie is bedoeld om invloed uit te oefenen op de organisatie door: het motiveren van medewerkers het focussen van medewerkers op relevante activiteiten het scheppen van een kader aan de hand waarvan medewerkers kunnen afleiden op welke wijze activiteiten moeten worden ingevoerd in de organisatie en hoe deze activiteiten passen binnen een groter geheel Een organisatie heeft een visie als het een duidelijk beeld van de toekomst heeft. Daarop kan zij dan anticiperen in haar productontwikkeling, vernieuwing van diensten enzovoort.

5 MISSIE Een missie of mission statement is een beknopte omschrijving van de hogere doelstelling van een bedrijf of organisatie. Het doel van een mission statement is het bevorderen van de cohesie en coherentie van de organisatie. Een mission statement gaat meestal vergezeld van een visie

6 Business Model Canvas (Alex Osterwalder)
Met wie werk je allemaal samen? Wat zijn je kernactiviteiten? Wat is de waarde die je aanbiedt aan de markt? Hoe onderhoud je het contact met je klanten? Wie zijn je klanten? Heb je verschillende doelgroepen? Welke middelen heb je nodig? Hoe krijg je jouw aanbod bij de klant? Hoe ziet je kostenstructuur er uit? Hoe genereer je inkomen?

7 Afsluiting Met welk gevoel ga je naar huis?


Download ppt "Voor ondernemers die durven dromen! Peter Blokland"

Verwante presentaties


Ads door Google