De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Methode-terugkomdagen in samenwerking met…. Wie wij zijn https://www.youtube.com/watch?v=OFPvURMQ0Pg Onze locaties en werkgebied Onze trainers en expertise.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Methode-terugkomdagen in samenwerking met…. Wie wij zijn https://www.youtube.com/watch?v=OFPvURMQ0Pg Onze locaties en werkgebied Onze trainers en expertise."— Transcript van de presentatie:

1 Methode-terugkomdagen in samenwerking met…

2 Wie wij zijn https://www.youtube.com/watch?v=OFPvURMQ0Pg Onze locaties en werkgebied Onze trainers en expertise De samenwerking met uitgeverijen De samenwerking met Reinders Oisterwijk

3 Implementatiebegeleiding Het belang Werkwijze en maatgerichte afstemming op basis van ondersteuningsbehoeften En………

4 Dit is wat we terugkrijgen uit het veld…………. Inspirerend Inspirerend Helder en gestructureerd opgebouwd Veel advies voor de school w.b. doorgaande lijn Veel advies voor de school w.b. doorgaande lijn Prettige aanpak trainer. Dicht bij de praktijk Prettige aanpak trainer. Dicht bij de praktijk Goed aangesloten bij de vooraf Goed aangesloten bij de vooraf besproken “behoeften” van de school besproken “behoeften” van de school Expertise presentator. Ervaring. Zeer toepasbaar in de Expertise presentator. Ervaring. Zeer toepasbaar in de lessen lessen Fijne praktische tips

5 Wij bieden u de helpende hand!

6 Programmaleider: Angelique Kees a.kees@c-lion.nl 06-11728710 a.kees@c-lion.nl Interesse of nog vragen? Ga naar: www.schoolyard.nlwww.schoolyard.nl Of vraag bij uw verkoopadviseur van Reinders of…..kijk in de trainingswijzer!


Download ppt "Methode-terugkomdagen in samenwerking met…. Wie wij zijn https://www.youtube.com/watch?v=OFPvURMQ0Pg Onze locaties en werkgebied Onze trainers en expertise."

Verwante presentaties


Ads door Google