De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Marketing H2 Marketing Commercieel medewerker. Alle activiteiten van een bedrijf die tot doel hebben de (huidige en verwachtbare) wensen en behoeften.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Marketing H2 Marketing Commercieel medewerker. Alle activiteiten van een bedrijf die tot doel hebben de (huidige en verwachtbare) wensen en behoeften."— Transcript van de presentatie:

1 Marketing H2 Marketing Commercieel medewerker

2 Alle activiteiten van een bedrijf die tot doel hebben de (huidige en verwachtbare) wensen en behoeften van afnemers op korte en op langere termijn te bevredigen met als doel inkomen te verwerven. 2 Marketing | Commercieel medewerker Marketing

3 Marktomgeving 3 Marketing | Commercieel medewerker

4 Actiemarketing Direct marketing Loyaliteitsmarketing Experience marketing Sociale marketing Virale marketing Neuromarketing Relatiemarketing Guerillamarketing 4 Marketing | Commercieel medewerker Vormen van marketing Experience marketing: www.use.li/JA1-1/3

5 Neuromarketing 5 Marketing | Commercieel medewerker


Download ppt "Marketing H2 Marketing Commercieel medewerker. Alle activiteiten van een bedrijf die tot doel hebben de (huidige en verwachtbare) wensen en behoeften."

Verwante presentaties


Ads door Google