De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PROJECT BIJ INOTIVE SOLUTIONS BV MICHELLE DE KORT & YERO BARRY.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PROJECT BIJ INOTIVE SOLUTIONS BV MICHELLE DE KORT & YERO BARRY."— Transcript van de presentatie:

1 PROJECT BIJ INOTIVE SOLUTIONS BV MICHELLE DE KORT & YERO BARRY

2 INHOUD De centrale vraagstelling. Hoe we de vraagstelling op gaan lossen. Het resultaat van het project

3 DE CENTRALE VRAAGSTELLING. ‘’ Kan de vernieuwende 'Vitaliteismonitor', het concept van de gezamenlijke bedrijven Inotive Solutions BV en SenseAnywhere BV, zich en plaats kan verwerven in de markt van de personenalarmering?’’

4 HOE WE DE VRAAGSTELLING OP GAAN LOSSEN? De huidige markt onderzoeken van personenalarmering. Literatuur onderzoek doen 2 zorgverzekeraars interviewen 2 gemeenten interviewen 2 fabrikanten interviewen. Informatie verwerken tot presenteerbare gegevens.

5 HOE WE DE VRAAGSTELLING OP GAAN LOSSEN? (2) Inzicht krijgen in de behoeftes en verwachting van de cliënten, mantelzorgers en thuisorganisaties ten aanzien van de vitaliteitsmonitor. 12 clienten interviewen. 7 mantelzorgers interviewen. 2 thuiszorgorganisaties interviewen. resultaten verwerken tot presenteerbare gegevens.

6 DE RESULTATEN VAN HET PROJECT Advies rapport aan het bedrijf Inotive Solutions BV met onze bevindingen en adviezen. Antwoord op de vraag: hoe ziet de huidige markt rondom de personenalarmering eruit? Antwoord op de vraag: Kan de vitaliteitsmonitor zich een plaats verwerven in de markt van de personenalarmering? - Mening van clienten, mantelzorgers en thuiszorgorganisaties.


Download ppt "PROJECT BIJ INOTIVE SOLUTIONS BV MICHELLE DE KORT & YERO BARRY."

Verwante presentaties


Ads door Google