De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. Wat is het leukste om op te lossen? 2. Hoe ziet je ‘prototype” eruit 3. Wat ga je ‘meten’ en wat weet je dan?

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. Wat is het leukste om op te lossen? 2. Hoe ziet je ‘prototype” eruit 3. Wat ga je ‘meten’ en wat weet je dan?"— Transcript van de presentatie:

1 1. Wat is het leukste om op te lossen? 2. Hoe ziet je ‘prototype” eruit 3. Wat ga je ‘meten’ en wat weet je dan?

2 Hoe ga je het onderzoeken? Minstens 3 35 plussers –Hoe preciezer je afbakening, hoe scherper je antwoord. Miljoenen 35 plussers Duizenden 35 + ers met die kleurenblind zijn Honderd kleurenblinden in deelgemeente Delfshaven Hoe meer antwoorden, hoe ‘waarder’ het antwoord 100 interviews met kleurenblinde Delfshavenaars is waar. 3 interviews met 35 plussers is hoogstens een idee.

3 Opdracht 1 Voorbereiding op gastcollege Opdracht 2 Onderzoek met posterpresentatie Opdracht 3 Prototype Na het doen van je onderzoek is het vervolgens taak om de bevinden uit je onderzoek te vertalen in een concreet prototype of concept. Ontwikkel een prototype of concept op basis van de resultaten uit het voorafgaande onderzoek. Hierbij ligt de nadruk op het kunnen vertalen van onderzoeksresultaten naar een uitwerking. Leerdoelen Het doel van deze opdracht is het aantonen dat je over de skills bezit om de resultaten van een gedegen vooronderzoek te vertalen in keuzes in het door jou te ontwikkelen concept / prototype Toetsing Alle concepten en prototypes dienen getest te worden op minimaal drie mensen van 35+. Rapportage hiervan dient plaats te vinden in presentatie. Alle ontwerpkeuzes worden geargumenteerd door het in de poster gepresenteerde onderzoek Poster wordt naast presentatiescherm gehangen waar studenten tijdens de relaties aangeven tussen onderzoek en prototype. Bij conceptpresentatie moet er een low-tech versie zijn uitgewerkt. Bij eindpresentatie dient een prototype / concept uitgewerkt te zijn naar het vermogen van het team Opdracht 4 ó aanbiedingsbrief OpdrachtIn november wordt opnieuw een dag over zelforganisatie (en democratie) georganiseerd,daarvoor worden nu al paper en aanmeldingen gevraagd. Zet kort en duidelijk uiteen waarom jou †/ visie prototype aandacht zou verdienen tijdens op deze dag. Leerdoelen Samenvatting en reflectie op eigen werk. ToetsingDe aanbeveling wordt op het moment dat deze ingeleverd wordt als voldoende beoordeelt en vormt 10% van je eindcijfer. Als je het werk niet inlevert, mist dit punt dus van je eindcijfer. Als je door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn bij deze beoordelingsronde kun je bij je Medmec docent een vervangende opdracht krijgen.† Inleveren week 9: Groepsdocument 1 maal, aanbiedingsbrief en reflectie individueel.


Download ppt "1. Wat is het leukste om op te lossen? 2. Hoe ziet je ‘prototype” eruit 3. Wat ga je ‘meten’ en wat weet je dan?"

Verwante presentaties


Ads door Google