De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Social Media. Wat is social media? Social media is een verzamelnaam voor alle internet toepassingen, zoals twitter en facebook, waarmee het mogelijk is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Social Media. Wat is social media? Social media is een verzamelnaam voor alle internet toepassingen, zoals twitter en facebook, waarmee het mogelijk is."— Transcript van de presentatie:

1 Social Media

2 Wat is social media? Social media is een verzamelnaam voor alle internet toepassingen, zoals twitter en facebook, waarmee het mogelijk is om informatie met andere mensen te delen. http://broekhinformatica.files.wordpress.c om/2012/04/social-media-cheat-groot.png http://broekhinformatica.files.wordpress.c om/2012/04/social-media-cheat-groot.png

3 Sterke kanten Social media sites vaak erg actueel Inhoud deelbaar en makkelijk te verspreiden Geschikt voor het benaderen van marketeningsniches Snel doorzoekbaar en relatief objectief Consumenten voldoen makkelijk aan basis- behoeften van Maslow

4 Zwakke kanten social media Resultaten social media vertoond op basis van gemiddelden  goede initiatieven komen zo niet goed naar boven. Consumenten en medewerkers kunnen zorgen voor slechte publiciteit. Social media niet altijd betrouwbaar.

5 De rol van social media Basisbehoeften van Maslow Marketing Vertrouwen

6 Korte Samenvatting

7 The End


Download ppt "Social Media. Wat is social media? Social media is een verzamelnaam voor alle internet toepassingen, zoals twitter en facebook, waarmee het mogelijk is."

Verwante presentaties


Ads door Google