De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EMEG-LIJST BEZOEK DE SITE WWW.MUSICFROM.NL. WAT IS WWW.MUSICFROM.NL? Een site waar je allerlei informatie kan vinden overal alles wat ook maar een beetje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "EMEG-LIJST BEZOEK DE SITE WWW.MUSICFROM.NL. WAT IS WWW.MUSICFROM.NL? Een site waar je allerlei informatie kan vinden overal alles wat ook maar een beetje."— Transcript van de presentatie:

1 EMEG-LIJST BEZOEK DE SITE WWW.MUSICFROM.NL

2 WAT IS WWW.MUSICFROM.NL? Een site waar je allerlei informatie kan vinden overal alles wat ook maar een beetje te maken heeft met muziek!

3 BENOEM 3 TRENDS DIE JE ZIET Trend 1: Social Media Het eerste wat me opvalt aan de site is dat je meteen ziet dat ze met Twitter en Facebook werken. Met 1 klik kun je ze volgen of liken. Je ziet ook meteen hoeveel likes ze hebben

4 TREND 2 Taalgebruik. Er is een “stoerder” taalgebruik in de stukken die geschreven zijn. Ik denk dat dat bewust gedaan wordt voor de doelgroep die ze aanspreken.

5 TREND 3 Smartphones. Onderaan de site staat een link die meteen naar de AppStore gaat zodat je de app van de site kan downloaden, wat natuurlijk erg handig is, aangezien je dan makkelijk via je smartphone naar de site kan.


Download ppt "EMEG-LIJST BEZOEK DE SITE WWW.MUSICFROM.NL. WAT IS WWW.MUSICFROM.NL? Een site waar je allerlei informatie kan vinden overal alles wat ook maar een beetje."

Verwante presentaties


Ads door Google