De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap afdeling vorming Ontwikkel je loopbaan op het juiste spoor… infosessie potentieelinschatting 20 en 21/01/03 Gerda.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap afdeling vorming Ontwikkel je loopbaan op het juiste spoor… infosessie potentieelinschatting 20 en 21/01/03 Gerda."— Transcript van de presentatie:

1 Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap afdeling vorming Ontwikkel je loopbaan op het juiste spoor… infosessie potentieelinschatting 20 en 21/01/03 Gerda Van der Plas - afdelingshoofd afdeling Vorming

2 Ontwikkelrapport afdeling vorming Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap De potentieelinschatting resulteert ook in een ontwikkelrapport de gemeten competenties komen in beeld: u weet waar u staat!! = uniek aanknopingspunt voor ontwikkeling en oriëntatie van uw loopbaan Wat wil ik zelf? Hoe zie ik mijn loopbaan evolueren? Verticaal - horizontaal - in dezelfde functie? Dit biedt U kansen voor ontwikkeling

3

4 Ontwikkelen afdeling vorming Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap niet onder dwang! u bent zelf verantwoordelijk en neemt het initiatief de organisatie - waaronder uw leidinggevende - zorgt mee voor de voedingsbodem vormingsverantwoordelijken kunnen u en uw leidinggevende hierbij adviseren zinvol voor iedereen: onafhankelijk van het resultaat van de potentieelinschatting!

5 Rol leidinggevende: mogelijkheden creëren en ondersteunen

6 Van PI tot individueel ontwikkelplan afdeling vorming Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Individueel ontwikkelplan (IOP): vrijwillig maar niet vrijblijvend! afspraken en engagement van u en uw leidinggevende - binnen de mogelijkheden en beperkingen van tijd, budget,... gerichte ontwikkelactiviteiten: te ontwikkelen competenties (info vanuit potentieelinschatting) voor functie of loopbaan ontwikkelen gebeurt niet op 1 dag: ook langere termijnvisie!

7 Een Individueel Ontwikkel Plan of IOP afdeling vorming Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Elementen van een IOP:

8 Opvolging Potentieelinschatting afdeling vorming Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Opvolging - naargelang uw wens en het gezamenlijk engagement Ù ontwikkelrapport van potentieelinschatting Ù voorbereiding op loopbaanexamen (indien geschikt) Ù workshop IOP Ù een IOP met gepaste ontwikkelinitiatieven NIET ALLEEN OPLEIDINGEN!

9 Vragenlijst: uw interesse afdeling vorming Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap initiatief van afdeling Vorming: niet voor selectie! vragen over: Ù huidige functie Ù volgende stap in de loopbaan Ù leervoorkeuren Ù kansen en bedreigingen Ù opvolging om wie het wil beter te ondersteunen

10 Neem uw kansen in eigen handen


Download ppt "Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap afdeling vorming Ontwikkel je loopbaan op het juiste spoor… infosessie potentieelinschatting 20 en 21/01/03 Gerda."

Verwante presentaties


Ads door Google