De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een samenvatting: Van oktober tot december 2014 hebben Bo Roerink en Liselore Molema het pedagogisch leefklimaat van het orthopedagogisch centrum onderzocht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een samenvatting: Van oktober tot december 2014 hebben Bo Roerink en Liselore Molema het pedagogisch leefklimaat van het orthopedagogisch centrum onderzocht."— Transcript van de presentatie:

1 Een samenvatting: Van oktober tot december 2014 hebben Bo Roerink en Liselore Molema het pedagogisch leefklimaat van het orthopedagogisch centrum onderzocht. Afgelopen week hebben zij de resultaten gepresenteerd aan minister Dowers van justitie, in aanwezigheid van de directeur van het OCA, Dynia Abath-Muller, en hoogleraar van e Universiteit van Amsterdam, Professor dr. Stams. Het onderzoek van Roerink en Molema is onderdeel van de specialisatie Forensische Orthopedagogiek van de Universiteit van Amsterdam. Met het onderzoek kregen zij een duidelijk beeld van de dagelijkse gang van zaken en het dagelijkse leven in het OCA. Aan minister Dowers hebben zij een beeld gegeven van wat er goed gaat en wat er minder goed gaat, zodat er gewerkt kan worden aan veranderingen die verbeteringen kunnen brengen. Minister Dowers bedankte de dames voor hun werk ten behoeve van het verbeteren van het pedagogische klimaat ten behoeve van de jongeren. Hij heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen om de diverse bezorgdheden aandacht te geven. Er zijn al verschillende veranderingen doorgevoerd, o.a. wat betreft de infrastructuur, maar ook wat betreft de service en begeleiding van de jongeren die in het centrum wonen. Er zal o.a. een renovatie en uitbreiding worden gerealiseerd in Dakota. In de toekomst zullen de twee centra in 1 complex worden geïntegreerd.


Download ppt "Een samenvatting: Van oktober tot december 2014 hebben Bo Roerink en Liselore Molema het pedagogisch leefklimaat van het orthopedagogisch centrum onderzocht."

Verwante presentaties


Ads door Google