De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Geoormerkte gelden zijn gelden die door derden zijn ingebracht in de OVW, waarbij het het doel is om met name genoemde projecten of evenementen te ondersteunen.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Geoormerkte gelden zijn gelden die door derden zijn ingebracht in de OVW, waarbij het het doel is om met name genoemde projecten of evenementen te ondersteunen."— Transcript van de presentatie:

1

2  Geoormerkte gelden zijn gelden die door derden zijn ingebracht in de OVW, waarbij het het doel is om met name genoemde projecten of evenementen te ondersteunen.

3  Indien gelden specifiek benoemd zijn voor bepaalde projecten dan kunnen de uitvoerende partijen over deze gelden beschikken, onder voorbehoud dat zij het Algemeen Bestuur hebben voorzien van een omschrijving van de activiteit gecompleteerd met een begroting.

4  Indien er ten behoeve van een geoormerkte activiteit gelden beschikbaar worden gesteld, dan worden deze uitgaven in mindering gebracht op het gereserveerde budget.

5  Indien een project, waarvoor gelden gereserveerd staan, is afgerond en er is nog een restsaldo over van de gereserveerde gelden, dan komen deze gelden toe aan het algemene reserve van de OVW.

6  Indien projecten, als gevolg van een gezamenlijk besluit tijdens de ledenvergadering, komen te vervallen dan worden de restant gereserveerde gelden toegevoegd aan het algemene reserve.

7  Indien tijdens de algemene ledenvergadering voorstellen worden aangenomen om gelden te reserveren, dan zullen deze toegezegde reserveringen op de balans geoormerkt worden op het met name genoemde project.


Download ppt " Geoormerkte gelden zijn gelden die door derden zijn ingebracht in de OVW, waarbij het het doel is om met name genoemde projecten of evenementen te ondersteunen."

Verwante presentaties


Ads door Google