De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Betrokkenheid ouders Rol medezeggenschapsraad en activiteitencommissie; voor onze kinderen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Betrokkenheid ouders Rol medezeggenschapsraad en activiteitencommissie; voor onze kinderen."— Transcript van de presentatie:

1 Betrokkenheid ouders Rol medezeggenschapsraad en activiteitencommissie; voor onze kinderen

2 Rol medezeggenschapsraad MR wordt gekozen door ouders (3 leden) en leerkrachten (3 leden); te vergelijken met een Ondernemingsraad De MR praat met de directie over het reilen en zeilen op school: * huisvesting, * grootte van de klassen, * aantal leerkrachten, * schooltijden, * organisatie voor- en naschoolse opvang, * begroting. Aanspreekpunt voor ouders als vertegenwoordigers van de ouders.

3 Samenstelling MR Oudergeleding Erwin Stolk (voorzitter) Bert v.d. Driesche Jeanet Hartevelt Teamgeleding Wim Krewinkel Coby Kuipers Maartje de Heer Wil v.d. Kolk is adviserend lid van de MR. Vragen over of belangstelling voor de MR, neem dan contact op met Erwin Stolk (tel 071-4082715; erwin.stolk@tiscali.nl) of één van de andere leden. erwin.stolk@tiscali.nl

4 Activiteitencommissie Er is een actieve oudervereniging met als bestuur de activiteitencommissie. Deze ouders worden ingedeeld in verschillende commissies (bijv. Sint, Kerst en Pasen). Maar ook hulp door voorleesouders, luizenmoeders en de ouders die willen rijden met excursies. Deze ouderhulp is van groot belang voor het optimaal functioneren de school. Het biedt de mogelijkheid dingen te doen waar anders geen ruimte voor is. Ideeën of suggesties in ideeënbus. Wordt ook actief lid in de activiteitencommissie! En uw kind vindt het ook leuk om papa of mama op school bezig te zien.

5 Samenstelling activiteitencommissie Ellen Guijt (voorzitter OR) 06-10888582 Ilona Lange (secretaris OR) 4017595 Ludo Schellekens (penningmeester OR) 4082132 12 oktober jaarvergadering: kom ook!!


Download ppt "Betrokkenheid ouders Rol medezeggenschapsraad en activiteitencommissie; voor onze kinderen."

Verwante presentaties


Ads door Google