De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hebt u wel een levensverzekering? 1 Korintiërs 1:8 De schuldvrijpolis voor de dag van de afrekening De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hebt u wel een levensverzekering? 1 Korintiërs 1:8 De schuldvrijpolis voor de dag van de afrekening De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."— Transcript van de presentatie:

1 Hebt u wel een levensverzekering? 1 Korintiërs 1:8 De schuldvrijpolis voor de dag van de afrekening De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen

2 LEVENSVERZEKERING Hebben we een eeuwig-leven verzekering? Geen polis, maar een belofte! Zekerheid voor onderweg

3 DE DAG KOMT NOG De dag van de Mensenzoon Dag van Gericht! Dag van loutering en reiniging

4 Dag des oordeels, dag des Heren. Alles zal tot as verteren, zoals de profeten leren. De bazuinen zullen schallen door het dodenrijk, en allen voor de troon terneer doen vallen. En dan wordt het boek gelezen en de wereld wacht vol vrezen hoe het vonnis wordt gewezen

5 ,,Dat ons geen blaam zal treffen’’ Ons een zorg?! Voor Paulus van levensbelang Ons gebed bij elke doop

6 EEN BELOFTE Voelen we er behoefte aan? We hébben er behoefte aan! Denk aan Salomo, aan Petrus enz.

7 Jezus, heb toch medelijden, denk, hoe Gij voor mij moest lijden. Sta mij op die dag terzijde. Schuldig ben ik aan het kwade, rood van schaamte om mijn daden. God, ik smeek U, schenk genade. Die Maria hebt vergeven en de moordnaar schonkt het leven, mij ook hebt Gij hoop gegeven. Hoor, ik roep in angstig klagen ‘t hart verbrijzeld en verslagen red mij op die dag der dagen.

8


Download ppt "Hebt u wel een levensverzekering? 1 Korintiërs 1:8 De schuldvrijpolis voor de dag van de afrekening De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."

Verwante presentaties


Ads door Google