De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen."— Transcript van de presentatie:

1 Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen meer en meer door de Geest van de Heer naar de luister van dat beeld worden veranderd.

2 Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Preek 1 | Ooh, wat mooi! (de luister van de Heer) Preek 2 | Kijk, kijk! (met onbedekt gezicht aanschouwen) Preek 3 | Een ware metamorfose! (meer en meer worden veranderd)

3 Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Ooh, wat mooi! a. de luister van de Heer b. heer-lijke ontmoetingen c. de schoonheid van Jezus d. onze prachtige bestemming

4 Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 De schoonheid van Jezus Jezus’ schitterende namen Jezus’ prachtige deugden Jezus’ indrukwekkende daden Jezus’ kostbare woorden

5 Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen meer en meer door de Geest van de Heer naar de luister van dat beeld worden veranderd.

6 Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Onze bestemming Ik wil, dat, waar Ik ben, ook zij bij Mij zijn, om mijn heerlijkheid te aanschouwen, die Gij Mij gegeven hebt. (Johannes 17:24)

7 Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen meer en meer door de Geest van de Heer naar de luister van dat beeld worden veranderd.


Download ppt "Verlangen naar verandering!? De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3 vers 18 Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen."

Verwante presentaties


Ads door Google