De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS Grundtvig Learning Partnerships Project nr. 2013-1-NL1-GRU06-12743 1.

Verwante presentaties


Presentatie over: "10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS Grundtvig Learning Partnerships Project nr. 2013-1-NL1-GRU06-12743 1."— Transcript van de presentatie:

1 10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS Grundtvig Learning Partnerships Project nr. 2013-1-NL1-GRU06-12743 1

2 Partners Pressure Line, NL – coordinator FH JOANNEUM GmbH, University of Applied Sciences, AT Institut Francilien de Formation et de Conseils (IFFC), FR Federación Valenciana de Empresas Cooperativas de Trabajo Asociado (FEVECTA), ES ALUNO Educational Centere Ltd., HU

3 Hoofddoel van het Project De voordelen van E-business gebruiken en mensen, die om verschillende redenen - door werkeloosheid, sociaaleconomische achterstand, een handicap, pensionering of zwangerschapsverlof - tijdelijk of permanent zonder werk zitten, aanmoedigen nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe inkomstenbronnen aan te boren.

4 Waar ligt de focus Mensen bereiken die tijdelijk of permanent zonder werk zitten. Mensen inspireren en motiveren Mensen handvatten reiken om:  een nieuw bedrijf te beginnen  een nieuwe opleiding beginnen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen

5 Doelen De doelgroep bewust maken van de mogelijkheden om zowel professioneel als sociaal actief te zijn en kennis en vaardigheden te vergroten. De doelgroep kennis verstrekken over specifieke onderwerpen op het gebied van e-business, ondernemerschap, boekhouding en het nationale belastingstelsel om hun taal- en wiskundige vaardigheden te verbeteren en fundamentele financiële kennis op te doen. Nieuwe mogelijkheden op werkgebied promoten. Doelgroep aanmoedigen gebruik te maken van nieuwe technologie. Een sterk internationaal netwerk van partners creëren voor de toekomst.

6 Activiteiten Onderzoek naar en analyse van het gebruik van e-business Een lijst met goede praktijkvoorbeelden opstellen en daar een top 10 van samenstellen - voor elk partnerland Workshops organiseren waar vertegenwoordigers van de samengestelde top 10 ervaringen kunnen delen met mensen die graag meer leren over E-business Verschillende soorten E-business categoriseren om de gids "10 Steps Towards your E-business" te ontwikkelen De gids "10 Steps Towards Your E-business” ontwikkelen en vertalen naar alle talen van de partnerlanden.

7 Resulaten “10 Steps Towards Your E-business” gids Nationale evenementen, seminars en workshops Communicatie (internet, pers, etc....)


Download ppt "10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS Grundtvig Learning Partnerships Project nr. 2013-1-NL1-GRU06-12743 1."

Verwante presentaties


Ads door Google