De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,

Verwante presentaties


Presentatie over: "K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,"— Transcript van de presentatie:

1

2 K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion, DIY, Outdoor Living, Personal Care en Hospitality. Dankzij onze branchespecifieke kennis, jarenlange nationale én internationale ervaring leiden wij u door elke fase van het project. Hierbij dragen we oplossingen aan voor uw ieder specifieke problemen en streven naar een partnership. Onze kernwoorden: transparant, servicegericht, kwaliteit

3 Onze visie op Bouw-retailers / DIY De wholesale markt is dynamisch, de concurrentie is hoog en marges staan onder druk. Een goed overzicht in bedrijfskritische informatie zoals, financiën, voorraad en in- & verkoop is essentieel. Onze slogan: The Full Potential: alles eruit halen wat erin zit, geldt ook voor wholesalers in de bouwsector.

4 Onze ERP oplossing Is gebaseerd op Microsoft Dynamics technologie en stroomlijnt al uw primaire bedrijfsprocessen van planning, inkoop en voorraadbeheer tot verkoop en financiële administratie. Bedrijfskritische informatie is altijd up to date en real-life beschikbaar en dit verhoogt de efficiëntie van uw medewerkers én organisatie.

5 Onze werkwijze Onze slogan: The full potential Alles eruit halen wat erin zit Staat voor onze werkwijze, door middel van transparante communicatie, een service gerichte instelling, beproefde project methodologie zoals Sure Step en ons streven naar kwaliteit.

6 Bouwmaat Nederland B.V. werkt met Dynamics ERP “Het biedt ons een geïntegreerde oplossing voor de vestigingen en de centrale backoffice. Hierin zijn opslag en beheer van klant- en assortiment gegevens opgenomen maar ook voorraad- en debiteuren beheer, afhandeling van inkooporders en het grootboek van de franchisenemers.”

7 Bouwmaat Nederland B.V.: “Ons vorige systeem was end-of-life, hierdoor waren we genoodzaakt uit te kijken naar een andere oplossing dat zowel groothandel- als retail functionaliteit bood. Een kassa oplossingen was ook cruciaal voor onze vestigingen.” Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 Het is één totaaloplossing die al uw bedrijfsprocessen integreerd, kerngegevens inzichtelijk maakt en naadloos aansluit op andere Microsoft producten. Door het hoge gebruiksgemak, intuitieve karakter en de flexibliteit vormt Dynamics ERP een waardevol onderdeel van onze branchespecifieke oplossingen. Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 Dynamics ERP stelt wholesalers in de bouwsector in staat hun klanten beter te bedienen bijvoorbeeld door voorraadbeheer te optimaliseren en beter op de wensen in te spelen. Dit verhoogt de klanttevredenheid en stimuleert klant loyalty. Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP

10 “Dynamics ERP stelt ons in staat snel in te spelen op de marktontwikkelingen. Het systeem is flexibel, intuitief en past hierdoor prima bij onze organisatie.” Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom? Bouwmaat Nederland BV:

11 Bezoekadres: Gildeweg 9b Postadres: 2632 BD Nootdorp Telefoon: +31 (0) 15 251 6555 Fax: +31 (0) 15 251 6550 E-mail: ERP@k3business.nl URL website: www.k3business.nlwww.k3business.nl Contactpersoon: Liza Koolhoven Naam Twitter account: K3_Business Contact


Download ppt "K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,"

Verwante presentaties


Ads door Google