De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van MySolution

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van MySolution"— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van MySolution
Relaties actief betrekken bij de ontwikkeling van innovatieve STANDAARD SOFTWARE voor dienstverleners gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Geen maatwerk, maar flexibele parameters zodat klanten eenvoudig kunnen upgraden. ERP en CRM niet als producten, maar vooral als een denkwijze en aanpak implementeren. Dienstverlenend voor dienstverleners als dienstverlener.

3 Onze visie op dienstverlening
De wereld om ons heen is sterk aan het veranderen en de arbeidsmarkt verandert in een rap tempo mee. Wat nu nog “het nieuwe werken” wordt genoemd is binnen enkele jaren de standaard, zeker voor kennisintensieve organisaties in de zakelijke dienstverlening. We gaan van werk of privé naar werk en privé. Sociale media versterken en ondersteunen deze cultuuromslag. Sturen op output in plaats van aanwezigheid. MySolution levert standaard oplossingen om deze nieuwe manier van werken te ondersteunen, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, SharePoint en onze MySolution PROJECT Portal.

4 Onze oplossing MySolution PROJECT gebaseerd op een viertal pijler:
Relaties => Van verkoopkans tot project Kenniswerkers => Matchen, Plannen, Contracten en Uren Projecten => Calculaties, Uren, Kosten, Facturen en Resultaat Kennis => Project Portal, Documenten, Informatie delen Alle informatie overal en altijd beschikbaar binnen één ERP&CRM Database.

5 Onze werkwijze Kennismaking door uitgebreide intake of blauwdruk
Gezamenlijk Plan van Aanpak opstellen Gefaseerde implementatie zonder maatwerk (software) Conversie uit “voorgaand systeem” Go “live” Nazorg Supportdesk met 99,9% score op klanttevredenheid

6 AB Midden Holland werkt met Dynamics ERP
AB Midden Holland werkt met Dynamics ERP. Ruim 40 jaar lang verzorgt AB Midden Holland flexibel inzetbare arbeidskrachten. Wij leveren vakbekwame mensen die van aanpakken weten en we staan bekend als betrouwbaar. Sinds eind jaren negentig bieden we ook vakkundige arbeidskrachten aan in de metaal-, techniek- en bouwsector. Tevens leveren wij mensen die actief zijn in de grond-, weg- en waterbouw, de logistiek, de groenvoorziening, hoveniers, (semi)overheid en de industrie.

7 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?
“Een betere dienstverlening naar de klanten van AB Midden Holland en een efficiencyslag maken in de automatisering van de primaire bedrijfsprocessen.”

8 Welke oplossing biedt Dynamics ERP?
“Met MySolution is het mogelijk om het totale proces van een uitzender, detacheerder (dus zakelijke dienstverlener) volledig integraal af te handelen. Andere spelers in de markt hebben vaak maar een deel van het proces geautomatiseerd, waardoor je te maken krijgt met koppelingen en de daarbij horende perikelen en kosten.”

9 Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP
“Met minder mensen meer omzet maken. Minder fouten in het facturatie en verloningsproces door minder handmatige acties.”

10 Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?
“We zijn in Januari 2011 live gegaan met MySolution FLEX. De eerste weken was er nog wat fine-tuning nodig, maar op dit moment kan ik me de AB Midden Holland organisatie al niet meer voorstellen zonder dit systeem ”

11 Contact Bezoekadres: De Bouw 149, 3991 SZ, Houten Postadres: De Bouw 149, 3991 SZ, Houten Telefoon: Fax: URL website: Contactpersoon: Jan Beekman Naam Twitter account: MySolutionFLEX


Download ppt "De kracht van MySolution"

Verwante presentaties


Ads door Google