De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software development. Door permanente educatie van medewerkers, zeer ruime ervaring met implementaties bij Contractors & Engineering bedrijven, effectieve communicatie met betrouwbare leveranciers en een branche specifieke implementatie methodiek maakt Pylades nationaal en internationaal de implementatiepartner voor Contractors & Engineering.

3 Onze visie op Contractors & Engineering Deze branche wordt gekenmerkt door veelal grote en complexe projecten die gerealiseerd worden door een groot aantal partijen. Deze partijen bepalen het welslagen van het totale project. De contractor moet budgetten en mijlpalen nauwlettend in de gaten houden, zowel voor het totale project, als voor de projecten van de individuele subcontractors.

4 Onze oplossing Pylades biedt met haar op Dynamics AX gebaseerde branche oplossing, een stevige basis om alle administratieve gegevens vast te leggen, complexe projecten te plannen, te beheren en onder controle te houden. Naast functionaliteit voor Contractors & Engineering heeft Pylades specifieke functionaliteit ontwikkeld voor Prefab beton en Zand en grindwinning.

5 Onze werkwijze Pylades gebruikt bij haar implementaties de Pylades4Sure aanpak die gericht is op het beheersen van risico’s en budgetten. Deze aanpak gaat uit van een template benadering met vooraf gedefinieerde processchema’s en scenario’s specifiek voor de Contractors & Engineering branche. Naast implementatiediensten verzorgt Pylades ook support.

6 A. Hak werkt met Dynamics ERP A.Hak is actief als multidisciplinaire, innovatieve aannemer. A. Hak vormt - letterlijk en figuurlijk - het fundament voor talloze ondergrondse infrastructuren. In Nederland en ver over de grenzen. Ook voor bovengrondse werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties is A. Hak een veel gevraagde partner. Van installatie tot en met de kosteneffectieve instandhouding.

7 Het oude pakket paste niet meer bij de A.Hak organisatie, was bovendien erg complex en technologisch achterhaald. Gebruikersvriendelijkheid was een belangrijk selectie criterium bij een nieuw systeem. Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 Dynamics AX is een functioneel rijk systeem dat geïntegreerd is met de andere Microsoft producten, en dus zeer veel uitwisselings mogelijkheden heeft. Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 Dynamics AX wordt ervaren als een flexibel laagdrempelig en gebruikersvriendelijk systeem. Rapportages zijn door medewerkers zelf te maken. Complexe consolidaties over meerdere Bv’s gaat snel en soepel. Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP

10 “Dankzij Dynamics beschikken we over volledige project informatie en betrouwbare productie standen voor de facturatie en de projectbewaking” Robbert Kommenhoek, concernadministratie en cashmanagement van A. Hak Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Anna Horstinkstraat 1, 1382 MN, Weesp Postadres: Postbus 109, 1380 AC, Weesp Telefoon: (0294)490055 Fax: (0294)490055 E-mail: info@pylades.com URL website: www.pylades.com Contactpersoon: Jeroen Dekkers Contact


Download ppt "De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software."

Verwante presentaties


Ads door Google