De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy."— Transcript van de presentatie:

1 SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy

2 Een buurt maak je samen veilig  Een oogje in het zeil  Een helpende hand van de buurman  Allen voor één  Snel aanwezig als de nood aan de man is Zo ging het vroeger, zo kan het nu ook! Zo ging het vroeger, zo kan het nu ook!

3 SamenVeilig, voor wie? Voor een buurt, een winkelcentrum, een wijk, een flatgebouw met bewoners, voor bedrijven en een bedrijventerrein. Overal waar een wil is tot samenwerking, is uw omgeving veiliger te maken.

4 SamenVeilig, een voorbeeld Op het plaatje ziet u camera- beelden van de SpyBox in een winkel. Het plaatje van de winkel is live en is continue te bekijken. Daaronder ziet u een zwarte balk met daarin een knop voor het menu en informatie over het beeld, zoals bijvoorbeeld de lokatie van camera, en de datum en tijd. Rechtsboven ziet u een alarm- knop. Deze knop word gebruikt om handmatig het alarm in te schakelen via de computer of alarmknop.

5 SamenVeilig, een voorbeeld Maar wanneer er bijvoorbeeld een alarm komt dan splitst het beeld en krijgt u links het actuele beeld van uw eigen winkel te zien, en rechts ziet u dan het beeld van de winkel waar het alarm zich af speelt en kunt u onderin het beeld de tijd en lokatie zien waar het alarm is. Ook krijgt u, indien gewenst, middels luidsprekers van een PC via Voice- over-IP te horen dat er een alarm is, zodat u op uw hoede bent en eventueel te hulp kunt schieten.

6 SamenVeilig is effectief De controle en hulp is direct in de buurt en daardoor zeer effectief, de snelste methode voor hulp. Bovendien wordt alles vastgelegd voor aangifte bij verzekering en politie.

7 SamenVeilig, vrije keus en privacy De flexibiliteit van de software stelt iedereen in staat de aangesloten leden die u wilt melden te selecteren. Er zijn meerdere persoonlijke scenario’s mogelijk.

8 SamenVeilig is flexibel Elk aangesloten lid heeft meerdere keuze mogelijkheden. Bijvoorbeeld overdag algemene groepscontrole en s’avonds een oppascontrole op uw kind of bejaarde oma, of zelfs controle als u op vakantie bent. Het is niet ondenkbaar dat op bepaalde tijdstippen er een bewaking (videolink) naar politie of beveiligingsbedrijven wordt opgezet.

9 SamenVeilig met een beveiligingsbedrijf Het alarm kan ook worden doorgegeven aan de meldkamer van een beveiligingsbedrijf, zodat een beveiligingsbeambte ondersteuning kan bieden.

10 SamenVeilig is kostenbesparend Door centrale inkoop en de gezamenlijke regeling van de bewakingsdienst zijn er veel kosten te besparen.

11 SamenVeilig, hoe werkt het? Internet biedt ons vele mogelijkheden. BySpy heeft vanuit haar ervaring en kennis van internet een videobewakingssysteem ontwikkeld, waarbij binnen een groep van aangesloten leden, een alarmering tot stand wordt gebracht bij een noodsituatie bij één van de leden.

12 De centrale server zorgt voor communicatie en het buurt alert systeem kan internetbellen naar vaste en mobiele nummers De alarmering wordt dan niet alleen via de SpyBox overgebracht; maar ook d.m.v. de in de centrale database bekende telefoonnummers. Desgewenst wordt er connectie gemaakt met de meldkamer van het beveiligingsbedrijf en/of de politie. SamenVeilig, hoe werkt het?

13 SamenVeilig is web-based De SpyBox is eenvoudig benaderbaar vanaf elke locatie, een standaard browser is voldoende om de informatie te benaderen. Het is systeem & platform onafhankelijk.

14 SamenVeilig Met onder andere wachtwoorden optimaal beveiligd Mogelijkheid Secure Channel Alle onderdelen worden permanent gemonitored Mogelijkheid van Secure Server

15 Technisch SamenVeilig Concept

16

17 SamenVeilig, samenvattend Het SamenVeilig systeem kenmerkt zich door flexibiliteit en kan geheel naar individuele wensen worden ingericht. Het systeem kan zelfstandig worden benut of gedeeltelijk in samenwerking met de centrale BySpy server. De lage instapkosten van een SpyBox zijn kenmerkend. De BySpy software kan op het lokale netwerk of op internet worden geraadpleegd.


Download ppt "SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy."

Verwante presentaties


Ads door Google