De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet

Verwante presentaties


Presentatie over: "Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet"— Transcript van de presentatie:

1

2 Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Wat is Symbaloo? Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet Startpagina Altijd een snelle start, je favoriete websites, online tools en bronnen overzichtelijk op één pagina. Persoonlijk Organiseer je eigen favorieten websites en online bronnen. Links delen Deel favoriete websites of zelfgemaakte Symbaloo pagina’s met anderen.

3

4 SymbalooEDU scholenversie
Organiseer en deel het beste van het internet met je hele school! Een eigen URL (webadres) voor jouw school. Iedereen op school dezelfde startpagina. Alle relevante websites en internetbronnen overzichtelijk op één plek. Altijd en overal beschikbaar op elke computer, tablet en digibord. Geschikt voor leerlingen en docenten onderling.

5 Voordelen van SymbalooEDU
Laat alle medewerkers en leerlingen tijd besparen. Eenvoudig online bronnen door de hele school in gebruik laten nemen. Voorkom dat docenten en leerlingen belangrijke links kwijtraken. Volledig in de huisstijl van uw school, met logo en achtergrond. Overal en altijd toegang voor iedereen, ook thuis en via mobiel en tablet. Nederlandstalige support en biedt persoonlijke support.

6 Een Symbaloo pagina. Per vak. Per module. Per project. Per jaar.
Per docent. Alles is mogelijk.

7 De beheerdersomgeving
De Symbaloo scholenversie wordt centraal opgemaakt door 1 of meerdere beheerders. Centraal beheren In de school is 1 of meerdere docenten verantwoordelijk voor de inhoud die de op de Symbaloo scholenversie staat. Met één druk op de knop is de scholenversie voor iedereen geupdate. Eigen pagina’s; Docenten kunnen pagina’s aanmaken voor hun vak, module of groep. Eenvoudige beheerders omgeving. De beheerdersomgeving is eenvoudig van opzet en kan zonder vergaande computerkennis gebruikt worden.

8 Mogelijkheden scholenversie
Organiseren content Alle links die docenten nodig hebben, staan verzameld op een adres (inloggen niet vereist). Eenvoudig beheer Een persoon kan de inhoud qua tabs en blokjes bepalen, maar er kan ook per tab een persoon (of meerdere personen) als beheerder worden aangesteld. Branding De omgeving krijgt een logo van de school, eigen URL en eigen inhoud welk bepaald wordt door de school zelf. Dat geeft een professionele uitstraling.

9 Prijzen Symbaloo scholenversie
Vanaf € 95,- per jaar per 250 studenten. Uitgebreidere mogelijkheden op aanvraag Denk hierbij aan het creëren van op gemaakte blokjes of widgets of andere technische aanpassingen.

10 Voor meer informatie sander@symbaloo.com 015 – 15 212 90 06
Bekijk de website op Bekijk onze SymbalooEDU introductie video. Of neem contact op met: Sander Vessies 015 –


Download ppt "Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet"

Verwante presentaties


Ads door Google