De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De wereld van arbeidsbemiddeling 1 van 7 Onderscheidend op vier aspecten Arbeidsbemiddelende organisaties onderscheiden zich van elkaar op basis van vier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De wereld van arbeidsbemiddeling 1 van 7 Onderscheidend op vier aspecten Arbeidsbemiddelende organisaties onderscheiden zich van elkaar op basis van vier."— Transcript van de presentatie:

1 De wereld van arbeidsbemiddeling 1 van 7 Onderscheidend op vier aspecten Arbeidsbemiddelende organisaties onderscheiden zich van elkaar op basis van vier aspecten: methodiek marktsegmentatie door specialisatie geografisch bereik externe of interne arbeidsbemiddeling

2 De wereld van arbeidsbemiddeling 2 van 7 Economische sectoren Sectorindeling in de economie: primaire sector secundaire sector tertiaire sector quartaire sector Arbeidsbemiddeling: Tertiaire sector ofwel dienstverlenende sector.

3 De wereld van arbeidsbemiddeling 3 van 7 Diensten Wat is een dienst? Een dienst is een abstract begrip, in tegenstelling tot een fysiek product, waarvan we de fysieke eigenschappen kunnen beschrijven. Welke voorbeelden van diensten kennen we?

4 De wereld van arbeidsbemiddeling 4 van 7 Vier basiskenmerken van diensten

5 De wereld van arbeidsbemiddeling 5 van 7 Arbeidsbemiddeling = dienstverlening Dienstverlening: Een complex proces tussen aanbieder en afnemer, waarbij wederzijdse verwachtingen moeten worden waargemaakt. → is afhankelijk van de geleverde kwaliteit Kwaliteit: Hiervan is sprake als het resultaat voldoet aan de verwachting van zowel opdrachtgever als kandidaat.

6 De wereld van arbeidsbemiddeling 6 van 7 Leveren van kwaliteit De consultant behartigt de belangen van drie partijen: → i nvloed van opdrachtgever op kwaliteit → i nvloed van kandidaat op kwaliteit

7 De wereld van arbeidsbemiddeling 7 van 7 Opleidingen Om de kwaliteit van de arbeidsbemiddeling te bevorderen kunnen consultants geschoold worden. Uitzendbranche: Basisopleiding intercedent Artra/Flextrain Werving- en selectiebranche: Compagnon, ERI en NCOI YER en AMC Academie


Download ppt "De wereld van arbeidsbemiddeling 1 van 7 Onderscheidend op vier aspecten Arbeidsbemiddelende organisaties onderscheiden zich van elkaar op basis van vier."

Verwante presentaties


Ads door Google