De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat onze kerk betekent voor mij: “Een plek van hoop en positiviteit.” “Ik vind er rust.” Jong en oud samen! “Helpt me stil te staan bij diepere gevoelens.”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat onze kerk betekent voor mij: “Een plek van hoop en positiviteit.” “Ik vind er rust.” Jong en oud samen! “Helpt me stil te staan bij diepere gevoelens.”"— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Wat onze kerk betekent voor mij: “Een plek van hoop en positiviteit.” “Ik vind er rust.” Jong en oud samen! “Helpt me stil te staan bij diepere gevoelens.” “In mienskip fan minsken dy’t oer ‘belangrike dingen yn in minskelibben’ at it der op oankomt, likens tinke.”

5 Wat onze kerk betekent voor mij: “Troost” “Dielde smert is heale smert en dielde bliidskip is dûbele bliidskip” “De wekelijkse eredienst betekent veel voor me en ik neem er altijd wat van mee.” “Een nieuwe start”

6 Wat onze kerk betekent voor ons: “Hier ontdek ik wie ik zelf ben.” “Een tegenwicht tegen individualisme” “Vertrouwen in elkaar” “Geloof” “Een warme gemeenschap” “Ik ben actiever geworden”

7 Mooiste herinneringen: De campagnejaren!! 40 doelgerichte dagen! De jaren dat ik ouderling was! De geloofsgesprekken De themadiensten De ZWO-diensten De verbouwingen Enneagram Leerhuis

8 Waarin ligt de kracht van Samen? MEELEVEN MENSEN DIE BEGAAN ZIJN DE ‘FAMKES’ LIEFDE DOORGEVEN HET PASTORAAT KENNEN en GEKEND WORDEN

9 . De kracht van samen: Woorden aangereikt krijgen voor het gebed van je hart. Samen stil kunnen zijn Samen zingen Luisteren naar preken De gesprekken na de dienst

10 WIJ GELOVEN…

11 Ik geloof in kleine mensen die grote dingen doen. In voortrekkers, geroepenen, voorbeelden, die de weg gaan van helpen, recht zoeken, vrede stichten, vergeven.

12 Mensen die het erop wagen. Bij hen wil ik me aansluiten. Met hen wil ik blijven hopen dat het anders moet en anders kan.

13 Ik geloof in een beweging van mensen, die voorttrekt op de weg naar een betere wereld waar elk mens een plaats heeft, waar voor ieder te eten is, waar mensen kunnen werken en zingen. Ik geloof dat ik daarbij wil horen.

14 Ik geloof dat wie bouwt voor een ander, bouwt aan zichzelf. Dat wat ik kan doen in deze wereld geen druppel op de gloeiende plaat is, maar zin heeft.

15 Dat geloof ik omdat de Eeuwige Zijn vertrouwen daarin gesteld heeft Zijn vertrouwen daarin gesteld heeft.

16

17 Dit jaar hebben we 93800 Euro nodig om als kerk rond te komen.

18 We zijn met 900 zielen en ongeveer 370 adressen….

19 …dus reken maar uit!

20

21 Deze week gaan onze vrijwilligers weer op pad en kloppen bij u aan met een enveloppe van Kerkbalans. Vul uw bijdrage in en denk aan de Kracht van Samen.

22 Doet u ook mee? Dank u wel!

23


Download ppt "Wat onze kerk betekent voor mij: “Een plek van hoop en positiviteit.” “Ik vind er rust.” Jong en oud samen! “Helpt me stil te staan bij diepere gevoelens.”"

Verwante presentaties


Ads door Google