De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bordmedium in de toekomst?  of 

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bordmedium in de toekomst?  of "— Transcript van de presentatie:

1 Bordmedium in de toekomst?  of 
In deze power-point begeleidt Dox u op weg naar een praktische en veilige keuze voor een interactieve bordinstallatie voor op school Voor elk uur van elke dag, in elke klas…met elke leerling….. en dat vele jaren na mekaar….

2 Hoe zien wij het bordmedium
Het schrijfbord blijft! Maar met een interactief extraatje!

3 Waarom is deze materie zo belangrijk voor Dox?
Dox, is een familiebedrijf Actief in de inrichting en bemeubeling van scholen Wij beoefenen dit vak al meer dan 180 jaar We hebben zeer veel kennis er ervaring in dit vak… En meer dan een eeuw ervaring als producent van schoolborden

4 Het meest efficiënte schoolbord in Europa in ons ontwerp…
-Het 7-vlaks schrijfbord -dat centraal vooraan in de klas staat -met 1 focus voor de kinderen -met een rustgevend groen schrijfvlak -9,8 m² meter schrijfvlak -2 bordvleugels, waarachter nog eens schrijfvlak…. -70 cm hoogte verstelbaar -onbeperkte garantie op schrijfvlak -20 jaar garantie op het schuifstel Een medium dat zonder zorgen 40 jaar in elk klaslokaal staat….

5 Superbord, maar de tijd gaat voort..
Uit de zakenwereld komt een tool overgewaaid: het interactief bord Ideaal voor uw wekelijks uurtje vergadering met volwassenen….

6 Dat verkoopt men nu voor in de klas….
Voor 8 uur gebruik per dag 200 dagen op een jaar In een ruimte waar veel stof vliegt En voor kids van 3 tot 83….? Waaaaaaaaaaaaaaaaaah! Daarom is Dox betrokken…we willen voor de scholen een oplossing die even betrouwbaar is als ons schuifbord……. ?

7 We hebben de oplossing gevonden!
Meet the Dox interactive selection….. (want dat zegt men zo vaak in het Engels)

8 …Een installatie aangepast aan onderwijs en niet omgekeerd…
In onze taal: Dox biedt een interactieve installatie op maat van het onderwijs Middelbaar Onderwijs Hoger Onderwijs Technisch op punt Pedagogisch verantwoord….. …Een installatie aangepast aan onderwijs en niet omgekeerd… Lager onderwijs Volwassen Onderwijs

9 De Dox selectie: 3 extra’s
1. Interactief bord = schrijfbord 7.2 m² schrijfbord met 25 jaar garantie ! 2. Interactief bord: de software gratis update Licencievrij Gewoon update via onze website 3. Beamer: Geen schaduw, met geluidsbox!

10 We helpen u onderstaande vragen over het ‘intractieve bord op te lossen…
Vraagstelling van elke dag Doornsee Interactieve bordinstallatie Dox Interactieve bordinstallatie Dox helpt uw les… De stroom valt uit…hoe geef ik verder les? U praat wat tot de stroom terug werkt… Geen paniek! Schrijf met een bordmarker verder op het interactieve bord….. Iemand heeft met stift op het interactieve bord geschreven Spijtig…we hadden gezegd dat dat niet mocht! Geen paniek! Gewoon afvegen en verder doen… Na 2 jaar is er iets aan het bordvlak.. Spijtig, uw garantie is verlopen… Geen paniek! Garantie op het bordvlak loopt tot 25 jaar na aankoop! Ik ben boos geweest en heb op het interactieve bord geslagen… Hoe legt u die brokken uit aan de directie…. Super! Hopelijk heeft het geholpen, en is de aandacht er terug…. Bij het interactieve bord wil ik iets bij op te schrijven Dan koopt u toch een extra klein bordje en hangt u het er nog eens naast?  Ons interactieve bord heeft al een groot bord én heeft 2 bordvleugels…


Download ppt "Bordmedium in de toekomst?  of "

Verwante presentaties


Ads door Google