De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Haltehaven is niet toegankelijk te maken, omdat:  Haltehaven is niet diep genoeg;  Haltehaven is niet lang genoeg voor een gelede bus;  Bomen en parkeervakken.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Haltehaven is niet toegankelijk te maken, omdat:  Haltehaven is niet diep genoeg;  Haltehaven is niet lang genoeg voor een gelede bus;  Bomen en parkeervakken."— Transcript van de presentatie:

1  Haltehaven is niet toegankelijk te maken, omdat:  Haltehaven is niet diep genoeg;  Haltehaven is niet lang genoeg voor een gelede bus;  Bomen en parkeervakken vervallen en elektriciteitskast verplaatsen.  Langshalteren niet wenselijk in verband met aanwezigheid verkeerslichten; Bushalte Provincialeweg te Oirsbeek, rijrichting Sittard (noord)

2  Alternatieve locatie: Ter hoogte van huisnummer 90, circa 60 meter ten zuiden van huidige halteplaats.  Opmerkingen:  Realisatie haltehaven niet mogelijk, vandaar langshalteren;  3 parkeerplaatsen moeten verdwijnen die in de huidige haltehaven gecompenseerd worden. Bushalte Provincialeweg te Oirsbeek, rijrichting Sittard (noord)

3  Haltehaven is niet toegankelijk te maken, omdat:  Teveel inritten in haltehaven;  Haltehaven is niet lang genoeg voor een gelede bus. Bushalte Provincialeweg Zuid te Oirsbeek, rijrichting Heerlen (zuid)

4  Alternatieve locatie: Haltehaven ter hoogte van Java Ergonomic B.V., circa 70 meter ten zuiden van huidige halteplaats.  Opmerkingen:  Er zal groen (o.a. 1 boom) moeten verdwijnen.  5 parkeerplaatsen verdwijnen die in de huidige haltehavens gecompenseerd worden. Bushalte Provincialeweg te Oirsbeek, rijrichting Heerlen (zuid)

5 Bushalte Provincialeweg te Oirsbeek, rijrichting Sittard (noord) en Heerlen (zuid)


Download ppt " Haltehaven is niet toegankelijk te maken, omdat:  Haltehaven is niet diep genoeg;  Haltehaven is niet lang genoeg voor een gelede bus;  Bomen en parkeervakken."

Verwante presentaties


Ads door Google