De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jazz avond Hall OF Fame Tilburg

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jazz avond Hall OF Fame Tilburg"— Transcript van de presentatie:

1 Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Jan Konings & Paul Lenders

2 Doelgroep analyse Sinds kort is er iedere dinsdag in de Hall of Fame te Tilburg een live jazzmuziek avond. Elke week staat er een andere liveband die jazzmuziek speelt. Paul en ik zijn niet bekend met jazz en hebben nog nooit een live jazz avond meegemaakt. Vandaar dat we hebben gekozen om voor de EMEG hier naartoe te gaan en de doelgroep te analyseren.

3 Verwachtingen… We dachten aan mannen en vrouwen van middelbare tot oudere leeftijd. Vanaf 30 tot onbeperkt. Omdat jazzmuziek over het algemeen een ‘ouderwets’ imago heeft verwachten we niet dat er veel jongeren aanwezig zullen zijn. Er zal niet veel gedanst worden maar meer geluisterd en van de muziek geproefd worden. Veel mensen die wijn of speciaalbieren drinken en degelijk gekleed, weinig opvallende kledingstukken en/of haardrachten.

4 Wat hebben we gezien… De hiervoor beschreven doelgroep was overduidelijk aanwezig in het compacte zaaltje. Maar toch stonden er ook jongeren tussen in groepen van 4-5 mensen. Sommige droegen alternatieve kleding en andere stonden in een nette polo van de muziek te genieten. Er was ook één ouder koppel (60+) aanwezig. Een heel gemengd publiek en een hele ontspannen sfeer in de zaal. Na een anderhalf uur zijn we weer naar huis gegaan.

5 Conclusie: Jazz blijkt voor iedereen toegankelijk te zijn en Paul en ik hebben ons uitstekend vermaakt. Hall of Fame is goed bezig door jongeren kennis te laten maken met jazzmuziek. Wij zijn van mening dat het enorm belangrijk is om jezelf breed te oriënteren, zowel in je dagelijks leven al op het gebied van muziek . Hall of Fame slaat de spijker op zijn kop , een gemengd publiek en een gemoedelijke sfeer.

6 Locatie, achterin stond het podium.

7 Bedankt voor het lezen, keep on jazzin
Elke toffe jazz artiesten die we hebben gevonden na het verdiepen in het genre dankzij Hall of Fame


Download ppt "Jazz avond Hall OF Fame Tilburg"

Verwante presentaties


Ads door Google