De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoofdstuk 6 Prijs- en inkomsten- management. 1Wat zijn de belangrijkste methoden voor prijszetting? 2Waarom is het vaststellen van de kostprijs zo moeilijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoofdstuk 6 Prijs- en inkomsten- management. 1Wat zijn de belangrijkste methoden voor prijszetting? 2Waarom is het vaststellen van de kostprijs zo moeilijk."— Transcript van de presentatie:

1 Hoofdstuk 6 Prijs- en inkomsten- management

2 1Wat zijn de belangrijkste methoden voor prijszetting? 2Waarom is het vaststellen van de kostprijs zo moeilijk voor dienstverleners en hoe kunnen we op een eenvoudige manier per dienst activiteiten calculeren? 3Wat zijn de voornaamste strategieën voor het verhogen van de nettowaarde voor de klant? Wat is de relatie tussen niet-monetaire kosten en de nettowaarde van diensten? 4Onder welke omstandigheden zijn dienstenmarkten minder prijsconcurrerend? 5 Hoe kan inkomstenmanagement de winstgevendheid verbeteren? En hoe kunnen we in verschillende segmenten verschillende prijzen vragen zonder dat klanten zich benadeeld voelen? 6 Welke zeven vragen moeten marketeers kunnen beantwoorden wanneer ze een effectief prijsbeleid moeten opstellen?

3

4

5

6

7

8

9

10 Vervolg Tabel 6.2 Voornaamste categorieën van prijshekken

11

12

13 Vervolg Tabel 6.3 Enkele vraagstukken mbt prijsbeleid


Download ppt "Hoofdstuk 6 Prijs- en inkomsten- management. 1Wat zijn de belangrijkste methoden voor prijszetting? 2Waarom is het vaststellen van de kostprijs zo moeilijk."

Verwante presentaties


Ads door Google