De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eerste zondag van de 40 dagentijd 26 februari 2012 Leven door verandering: Inkeer Marcus 1:12-15 Jezus wordt door de Geest meegevoerd naar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eerste zondag van de 40 dagentijd 26 februari 2012 Leven door verandering: Inkeer Marcus 1:12-15 Jezus wordt door de Geest meegevoerd naar."— Transcript van de presentatie:

1 Eerste zondag van de 40 dagentijd 26 februari 2012 Leven door verandering: Inkeer
Marcus 1:12-15 Jezus wordt door de Geest meegevoerd naar de woestijn en verblijft daar veertig dagen. Daarna gaat hij naar Galilea en zegt:”De tijd van inkeer is aangebro- ken, het koninkrijk van God is nabij; kom tot inkeer en hecht geloof aan het goede nieuws.”

2

3 Beeld van inkeer is een spiraalvorm in het hart van het kruis. De spiraal beweegt zich van buiten naar binnen. Inkeer en inzicht brengen tot verandering van uit het hart, van binnenuit.

4 In de komende veertigdagen is paars de kleur van overdenken en vasten. Met overdenken en vasten kan je veranderen en tot inkeer komen van binnenuit vol liefde en veerkracht.

5 Ezechiël 3:4-15 Via Ezechiël roept God de Israëlieten op tot inkeer en verandering. Ook verandert Hij Ezechiël en maakt hem zo hard als staal, zodat hij niet bang hoeft te zijn en zich niet door de Israëlieten laat afschrikken.

6


Download ppt "Eerste zondag van de 40 dagentijd 26 februari 2012 Leven door verandering: Inkeer Marcus 1:12-15 Jezus wordt door de Geest meegevoerd naar."

Verwante presentaties


Ads door Google