De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vierde zondag van de veertigdagentijd 30 maart 2014 “Laetare” – “Verheug u!” Lukas 18:31-43 Een blinde riep: “Zoon van David heb medelijden met mij!”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vierde zondag van de veertigdagentijd 30 maart 2014 “Laetare” – “Verheug u!” Lukas 18:31-43 Een blinde riep: “Zoon van David heb medelijden met mij!”"— Transcript van de presentatie:

1 Vierde zondag van de veertigdagentijd 30 maart 2014 “Laetare” – “Verheug u!”
Lukas 18:31-43 Een blinde riep: “Zoon van David heb medelijden met mij!” De mensen snauwden hem toe dat hij moest zwijgen, maar hij schreeuwde des te harder. Jezus stopte en liet de blinde bij hem brengen en vroeg hem: “Wat wilt u dat ik doe?” De blinde antwoordde. “Heer zorg dat ik weer kan zien”:

2

3 “Laetare” “Verheug u” Het licht van Pasen komt al door het paars van de vastentijd heen in de kleur roze.

4 Mensen hebben vaak geen tijd voor de nood van de medemens, maar Jezus toont, door stil te blijven staan bij de blinde, Gods grootheid en zorg voor de mens. Weer laat Jezus Gods kant van de zorg aan mensen zien.

5 De blinde wordt ziende door zijn geloof en ziet zo het licht van Pasen in Christus.

6


Download ppt "Vierde zondag van de veertigdagentijd 30 maart 2014 “Laetare” – “Verheug u!” Lukas 18:31-43 Een blinde riep: “Zoon van David heb medelijden met mij!”"

Verwante presentaties


Ads door Google