De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Agenda aanstaande week 1/2

Verwante presentaties


Presentatie over: "Agenda aanstaande week 1/2"— Transcript van de presentatie:

1

2 Agenda aanstaande week 1/2
zondag, 21. mei 09:30 Kerkdienst - br. F. Folkerts 14:00 Kerkdienst - ds T.P. Nap (Drachten-Oost) 14:00 Kind in Kerk (bovenbouw): Hemelvaart. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. H. Rouwhorst donderdag, 25. mei 09:30 Kerkdienst: Br. F. Koning

3 Agenda aanstaande week 2/2
zondag, 28. mei 09:30 Kerkdienst - br I. van Apeldoorn 14:00 Kerkdienst - W. Schaaij 14:00 Kind in Kerk (onderbouw): Hemelvaart en Pinksteren 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. J. van Breden 19:00 Interkerkelijke lofprijs- en aanbiddingsdienst: God centraal

4 Jarigen aanstaande week
zo E. Wagenaar (50) di T. From - Mulder (68) wo P. Mulder (61) zo Femke v/d Vaart (17)

5 Interkerkelijke lofprijs- en aanbiddingdienst
28 mei 2017, uur. KC “De Bining”Haulerwijk Thema: God Centraal m.m.v. Muziekband Veendam

6 Beamteamleden gezocht
Het Beamteam zoekt nieuwe leden! Lijkt het u/jou leuk om een bijdrage aan de erediensten te kunnen leveren? Je kunt je aanmelden via een van ons of via de . Ook voor vragen kun je bij een van ons terecht. Ons adres is:

7

8 Vrijdag 2 juni 2017 20: :30 uur Opening Pinksterfeest en samenkomst Theo van den Heuvel spreekt over Eenheid; waarom belangrijk? Combo Wyn 21: :45 uur Pearl Joan en band 20: :00 uur Teensnight by DJ

9 Zaterdag 3 juni: ochtend + middag
10: :00 uur Samenkomst met Jelle de Kok over het thema “Eén met Jezus”. Muziek door de huisband Laud Kinderfeest over het Pinksterverhaal 13: :00 uur Bezinningstocht voor jong en oud Tienerprogramma Boys against woman

10 Zaterdag 3 juni: Festival 316
18: :20 uur Amanda Lock en band 19: :40 uur Het VreemdelingenCollectief 21: :05 uur Schrijvers voor Gerechtigheid 22: :30 uur Draw the Parade

11 Zondag 4 juni: ochtend 10:00 - 12:00 uur
Samenkomst met Esther Westerkamp, thema “Eenheid met de Heilige Geest”. Muziek door de huisband Laud Kinderfeest met Timo van der Heuvel: We mogen er allemaal zijn Tienerprogramma met Hanne de Vries

12 Zondag 4 juni: middag 14:00 - 15:30 uur Tienerprogramma Kinderfeest
Workshop ronde 1: God spreekt vandaag nog! - Veranderend denken (creatief) 13:30 uur - Genezing 15: :30 uur Workshop ronde 2: - Spreek Heer, Uw knecht hoort - Geestelijk leiderschap Nieuw leven in de dorpen vanuit eenheid

13 Zondag 4 juni: avond 19:30 - 21:30 Samenkomst met Hans Maat over het
thema “ De Heilige Geest werkt!” Muziek door Oden van Salomo Tienerprogramma met film: Gods not dead 2

14 Maandag 5 juni: ochtend 10:00 - 11:30 uur
Evangelisatiedienst met Hanna Swart Thema “Laat ons allen één zijn” Muziek door de huisband Laud Kinderfeest met Timo van der Heuvel: Omzien naar elkaar. Tienerprogramma met Coen Nuijten 12: :00 uur Liefde maaltijd

15

16 Welkom Voorganger: ds. T.P. Nap Organist: br. <naam organist> Beamist: br. J.L. Wagenaar

17

18 Votum en zegengroet

19

20 Lied 725: 1, 3, 4 Uit: Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk
1 Gij boden rond Gods troon, die van zijn aangezicht de weerglans verder draagt op vleugels van het licht, draagt met uw stem ons mensenlied opdat het zingt alleen voor Hem!

21 Lied 725: 1, 3, 4 Uit: Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk
3 Gij heiligen van hier, zing met uw aardse stem hoezeer uw hart verlangt naar ’t nieuw Jeruzalem. Hef dan het hoofd en leef voorgoed haar tegemoet. God zij geloofd.

22 Lied 725: 1, 3, 4 Uit: Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk
4 Ook ik zing voluit mee de glorie van de naam; met hart en ziel ben ik zijn liefde toegedaan! Dat tot het eind mijn leven lang vol van gezang om Hem mag zijn!

23

24 Lezen Openbaringen 1: 9-20 9 Ik, Johannes, uw broeder, die net als u in ellende verkeer, maar ook door Jezus met u deel in het koninkrijk en in standvastigheid – ik was op het eiland Patmos omdat ik over God had gesproken en van Jezus had getuigd. 10 Op de dag van de Heer raakte ik in vervoering. Ik hoorde achter me een luide stem, die klonk als een bazuin 11 en die tegen me zei: ‘Schrijf alles wat je ziet in een boek en stuur dat naar de zeven gemeenten, naar Efeze, Smyrna, Pergamum, Tyatira, Sardes, Filadelfia en Laodicea.’ 12 Ik draaide me om, om te zien welke stem er tegen mij sprak. Toen zag ik zeven gouden lampenstandaards, 13 en daartussen iemand die eruitzag als een mens.

25 Lezen Openbaringen 1: 9-20 Hij was gekleed in een lang gewaad en had een gouden band om zijn borst. 14 Zijn hoofd en zijn haren waren wit als witte wol of als sneeuw, en zijn ogen waren als een vlammend vuur. 15 Zijn voeten gloeiden als brons in een oven. Zijn stem klonk als het geluid van geweldige watermassa’s. 16 In zijn rechterhand had hij zeven sterren en uit zijn mond kwam een scherp, tweesnijdend zwaard. Zijn gezicht schitterde als de felle zon. 17 Toen ik hem zag viel ik als dood voor zijn voeten neer. Maar hij legde zijn rechterhand op me en zei: ‘Wees niet bang. Ik ben de eerste en de laatste. 18 Ik ben degene die leeft; ik was dood, maar ik leef, nu en tot in eeuwigheid.

26 Lezen Openbaringen 1: 9-20 Ik heb de sleutels van de dood en van het dodenrijk. 19 Schrijf daarom op wat je gezien hebt, wat er nu is en wat hierna zal gebeuren. 20 Dit is de betekenis van de zeven sterren die je in mijn rechterhand zag en van de zeven gouden lampenstandaards: de zeven sterren zijn de engelen van de zeven gemeenten, en de zeven standaards zijn de zeven gemeenten zelf.

27

28 Gezang 111 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer van mijn leven. 1 Straks als er een nieuwe dag begint, en het licht het van het duister wint, mag ik bij Hem binnengaan, voor zijn troon gaan staan. Hef ik daar mijn loflied aan:

29 Gezang 111 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer van mijn leven. 2 Straks wanneer de grote dag begint, en het licht voor altijd overwint, zal de hemel opengaan, komt de Heer er aan. Heffen wij dit loflied aan: Jezus komt in heerlijkheid, zijn sjaloom wordt wereldwijd. Hij is de Heer van ons leven.

30 Gezang 111 Refrein: Jezus komt in heerlijkheid, zijn sjaloom wordt wereldwijd. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer van ons leven.

31

32 Preek

33 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid
tussen Pasen en Hemelvaart anderen hebben het gezien wij kunnen hun ogen even lenen bij wat je hoort, stel je je van alles voor

34 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid
Hebreeën 2, 9 ‘Wij zien nu nog niet alles, maar wij zien Jezus wel. Hij heeft gedurende een tijd lager dan de engelen gestaan omdat Hij sterven moest, maar is nu door God met heerlijkheid en eer gekroond, omdat Hij door Gods genade voor ons de dood is ingegaan.’ Het Boek

35 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid
Openbaring 1, 17-18 Toen ik hem zag, viel ik als dood voor zijn voeten neer. Maar hij legde zijn rechterhand op me en zei: ‘Wees niet bang. Ik ben de eerste en de laatste. Ik ben degene die leeft; ik was dood, maar ik leef, nu en tot in eeuwigheid. Ik heb de sleutels van de dood en het dodenrijk’.

36 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid

37 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid

38 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid
Openbaring 1 Ik zag iemand die eruit zag als een mens, gekleed in een lang gewaad. Zijn hoofd en zijn haren waren wit, zijn ogen waren als vuur. Zijn voeten gloeiden, zijn stem was als het geluid van watermassa’s. Uit zijn mond kwam een zwaard. Zijn gezicht schitterde als de felle zon.

39 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid

40 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid
Openbaring 1 Ik zag iemand die eruit zag als een mens, gekleed in een lang gewaad. Zijn hoofd en zijn haren waren wit, zijn ogen waren als vuur. Zijn voeten gloeiden als brons, zijn stem was als het geluid van watermassa’s. Uit zijn mond kwam een zwaard. Zijn gezicht schitterde als de felle zon. Toen ik hem zag, viel ik als dood voor zijn voeten neer.

41 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid

42 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid

43 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid

44 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid
 Hier verwacht Willem I, de Vader des Vaderlands, de wederopstanding. 

45 Jezus leeft in eeuwigheid en in heerlijkheid
Hij heeft de sleutels van dood en dodenrijk

46

47 Opwekking 354 Glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God. 1 Lof zij de Heer, Hem komt toe alle eer. Hij 's het Lam dat regeert tot in de eeuwigheid. Zijn woord is macht, heeft ons vrijheid gebracht. Wij aanbidden, wij knielen voor Jezus.

48 Opwekking 354 Groot is zijn troon, eeuwig zijn kroon. Refrein: Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God. 2 Kondigt het aan door de kracht van zijn naam: Heel de aard' wordt vervuld van zijn glorie! Satan, hij beeft, want hij weet: Jezus leeft! Hij 's verslagen, het Lam troont voor eeuwig! Jezus is Heer, Redder en Heer! 3 Heersen met Hem op de troon en zijn stem spreekt van liefde, vervult ons met glorie. Heilig en vrij, alle tranen voorbij, eeuwig vreugde van God, lof, aanbidding: waardig het Lam, waardig het Lam!

49 Opwekking 354 2 Kondigt het aan door de kracht van zijn naam: Heel de aard' wordt vervuld van zijn glorie! Satan, hij beeft, want hij weet: Jezus leeft! Hij 's verslagen, het Lam troont voor eeuwig! Jezus is Heer, Redder en Heer! Refrein: Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God. 3 Heersen met Hem op de troon en zijn stem spreekt van liefde, vervult ons met glorie. Heilig en vrij, alle tranen voorbij, eeuwig vreugde van God, lof, aanbidding: waardig het Lam, waardig het Lam!

50 Opwekking 354 Refrein: Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God.

51 Opwekking 354 3 Heersen met Hem op de troon en zijn stem spreekt van liefde, vervult ons met glorie. Heilig en vrij, alle tranen voorbij, eeuwig vreugde van God, lof, aanbidding: waardig het Lam, waardig het Lam! Refrein: Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God.

52 Opwekking 354 Refrein: Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God, glorie aan God.

53

54 Gezang 179b Ik geloof in God de Vader, de Almachtige, Schepper van de hemel en de aarde. En in Jezus Christus, zijn eniggeboren Zoon, onze Here; die ontvangen is van de Heilige Geest, geboren uit de maagd Maria; die geleden heeft onder Pontius Pilatus, is gekruisigd, gestorven en begraven, neergedaald in de hel; op de derde dag opgestaan uit de doden; opgevaren naar de hemel

55 Gezang 179b en zit aan de rechterhand van God, de almachtige Vader; vandaar zal Hij komen om te oordelen de levenden en de doden. Ik geloof in de Heilige Geest. Ik geloof een heilige, algemene, christelijke kerk, de gemeenschap der heiligen; vergeving van de zonden; opstanding van het vlees; en een eeuwig leven. Amen.

56

57 Collecte 1e collecte: Gastpredikanten 2e collecte: Verplichtingen Kerkverband

58 Agenda aanstaande week 1/2
zondag, 21. mei 09:30 Kerkdienst - br. F. Folkerts 14:00 Kerkdienst - ds T.P. Nap (Drachten-Oost) 14:00 Kind in Kerk (bovenbouw): Hemelvaart. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. H. Rouwhorst donderdag, 25. mei 09:30 Kerkdienst: Br. F. Koning

59 Agenda aanstaande week 2/2
zondag, 28. mei 09:30 Kerkdienst - br I. van Apeldoorn 14:00 Kerkdienst - W. Schaaij 14:00 Kind in Kerk (onderbouw): Hemelvaart en Pinksteren 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. J. van Breden 19:00 Interkerkelijke lofprijs- en aanbiddingsdienst: God centraal

60 Jarigen aanstaande week
zo E. Wagenaar (50) di T. From - Mulder (68) wo P. Mulder (61) zo Femke v/d Vaart (17)

61

62 Psalm 150 1 Looft de HEER uw God alom, looft Hem in zijn heiligdom. Looft Hem, maakt zijn naam bekend, looft Hem in zijn firmament. Looft de HEER om al zijn deugden. Looft Hem om zijn sterke macht. Looft Hem die zijn werk volbracht. Looft de HEER met grote vreugde.

63 Psalm 150 2 Looft de HEER, brengt Hem uw dank, looft Hem met bazuingeklank. Looft Hem met de harp en luit, looft Hem met de trom en fluit. Looft de HEER, elk moet Hem eren. Looft Hem, laat de cimbels slaan. Looft Hem, vangt de reidans aan. Al wat ademt, looft de HERE!

64

65 Amen

66

67 We hopen u de volgende dienst weer te zien.
Tot ziens We hopen u de volgende dienst weer te zien.


Download ppt "Agenda aanstaande week 1/2"

Verwante presentaties


Ads door Google